Топузаков е готов да понесе отговорност, ако провалите продължат

Треньорът на "Левски" Елин Топузаков заяви, че ако слабите резултати продължат, е готов да понесе отговорността си. Думите му дойдоха след 1:1 с "Локомотив" (Горна Оряховица) у дома.




"Сигурно има напрежение около собствеността, но не би трябвало никой от нас да се притеснява. Ние си работим, футболистите имат условията и трябва да дават най-доброто от себе си. Аз няма да се отказвам, упорит човек съм. Но всеки треньор зависи от резултатите. Ако продължим така да губим точки лековато, ще си понеса моята отговорност", каза Топузаков.


Според него "Левски" вероятно е пропуснал възможността да удвои преднината си, след като поведе в началото на второто полувреме. "Имахме положения за това и после да доиграем по-спокойно. Но липсата на увереност и на самочувствие ни изигра лоша шега. Допуснахме грешка в защита, която беше наказана."


Той смята, че след изравняването мачът е минал повече "на воля и на характер". "Така или иначе не можахме да покажем нашата игра. Голът в нашата врата беше поредица от грешки. Но в мачовете трябва да си готов да поправиш грешката на своя съотборник във всеки един момент."


Топузаков не се нае да каже дали е имало дузпа за "Левски". "Факт е, че Краев е контузен, а ситуацията ще я гледаме утре."


"Ние трябва да диктуваме темпото, да водим играта срещу всеки един противник. В крайна сметка имаме доста кадрови проблеми и трябва да прекрояваме и защитата и халфовата линия."


"Предстоящият мач с "Дунав" е във вторник, няма време за възстановяване. Радващо е, че се връщат хора, които бяха наказани. След това ще мислим за ЦСКА."

Ключови думи към статията: