Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Путин е готов за среща с Тръмп

6 коментара
Путин е готов за среща с Тръмп

Руският президент Владимир Путин е готов да се срещне с президента на САЩ Доналд Тръмп, но за организирането на срещата ще са необходими месеци, а не седмици. Това заяви в интервю за ББС говорителят на руския президент Дмитрий Песков, цитирано от вестник “Сега“.

"Аз не се съмнявам, че Путин ще е готов за това (за срещата)", каза Песков. Той допълни, че не е реалистично да се очаква среща скоро след встъпването в длъжност на Тръмп, защото американският президент първо ще е зает най-вече с въпроси на вътрешната политика.

Не е изключено темата да бъде засегната по време на предстоящия им телефонен разговор, който ще се проведе по инициатива на Путин, за да поздрави Тръмп за встъпването в длъжност. 

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

6 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Лизи Гугуткова
    #6

    НЕкои не вЕрваха:
    Група американски сенатори - и демократи, и републиканци, са разработили проектозакон, който няма да позволи на новия президент Доналд Тръмп да отмени санкциите на САЩ срещу Русия, предаде Нюз.Ру.
    Новината обяви по телевизия Ей Би Си Чък Шумър, лидерът на демократите в Сената. Проектът ще бъде внесен в Камарата на представителите още тази седмица.
    "За нас отмяната на санкциите срещу Русия предвид действията й в Украйна, заплахата срещу балтийските страни и явните й опити да се намеси

  2. Асенов
    #5

    Тръмп е длъжен да иде до Москва и да благодари за назначението си за президент.

  3. Ана
    #4

    Путин е готов вече на всичко и започва да взима уроци по английски език :) А националната икономика на Русия затъва неудържимо. Интересно до кога ще мъчи народа този човек и до кога ще му вярват че са обкръжени от врагове. Враговете са Финландия, Швеция, Естония, Латвия, Литва, Словакия, Украина, Молдавия, Грузия - най миролюбивите страни в света

  4. т€еритория на Мики Маус
    #3

    Ако вЕрвам на коментарите тук, разговорът ще бъде на руски без преводач :D :P

  5. Лизи Гугуткова
    #2

    Вижте протестиращите в Вашингтон с червени знамена с Сърп и Чук и ушанки. ЛОШ СПОМЕН! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1457919270909317&set=a.500049826696271.120538.100000737748710&type=3&theater

  6. Лизи Гугуткова
    #1

    Става все повече лошо: Песков прокомментирал возможност экстрадиции Сноудена Топилин: реальный размер пенсий в ближайшие три года будет снижаться

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.