Георги Иванов: Легендите на "Левски" тровят атмосферата в клуба

Иванов остана много доволен от представянето на своите играчи

© LAP.bg

Иванов остана много доволен от представянето на своите играчи

Наставникът на "Черно море" Георги Иванов - Гонзо остана изключително доволен от победата на своя тим над "Левски" с 3:2 като гост на "Герена".


За него това бе своеобразно завръщане, след като през май напусна клуба. Иванов не пропусна и да коментира случващото се със сините.


"Мъжки двубой. И двата отбора се опитахме да играем футбол. Поведохме, но "Левски" се върна в мача. Двата им гола бяха случайни - от рикошет и корнер. В нито един момент от мача не дадохме индикация, че няма да победим. 120 минути дадохме битка", заяви треньорът на "моряците".




"Левски" от миналото първенство няма допуснат гол на този стадион, а ние вкарахме три. Много хора ще кажат, че той (Георги Иванов) победи "Левски". Манталитетът ми е такъв, че винаги искам да победя - независимо дали срещу "Левски", или някой член на семейството", каза Иванов.


"Много футболни легенди коментират и създават напрежение. Затова говорех за щуки и орли. Най-лесно е след загуба журналистите да се обадят на такива като Петър Курдов или Илиан Стоянов. Те ако не дадат мнение, ще ги забравят. Такива тровят атмосферата", завърши бившият нападател.