Топузаков: Не съм доволен само от резултата, изпуснахме много

Двубоят с "Черно море" бе дебютен за младия треньор начело на тима

© LAP.bg

Двубоят с "Черно море" бе дебютен за младия треньор начело на тима

Новият треньор на "Левски" Елин Топузаков заяви, че е разочарован единствено от факта, че сините не успяха да стигнат четвъртфиналите в турнира за Купата на България.


Сините загубиха с 2:3 от "Черно море" на "Герена", а мачът бе дебют за Топузаков, който пое поста след напускането на Люпко Петрович.


"Изходът от мача можеше да бъде коренно различен, но пропуснахме много. Поздравявам отбора на "Черно море", който реалсвоите положения пред нашата врата. Тежък двубой. Само можем да гадаем какво щеше да се случи, ако някоя от нашите ситуации бе материализирана. Аз съм доволен от момчетата - комбинираха добре и създаваха възможности за гол, но такъв не падаше", заяви Топузаков.




"Трябва да поздравя и вратаря на съперника Пржемислав Коварж, който направи много силен мач. Винаги има какво да се подобрява в играта, но аз съм доволен, че се представихме по начина, по който искахме. Изключвам грешките при изнасянето, които допуснахме. Радвам се, че имаше атракция в атаката и доста положения", каза още младият треньор.


"Не мога да кажа, че в "Левски" има напрежение освен стандартното, което винаги е налице в най-големия отбор в България. Всеки, който иска да е част от клуба, трябва да свиква с това", завърши бившият защитник.

Ключови думи към статията: