Горя луксозен магазин в София, основната версия – умишлен палеж

Евакуираха хората, живеещи в сградата
26 окт 2016 08:02,
7
Горя луксозен магазин в София, основната версия – умишлен палеж
Снимка: архив, Bulphoto

Луксозен магазин беше подпален в центъра на София рано тази сутрин, предаде БНР.

Магазинът се намира на ъгъла на улиците "Леге" и "Алабин". Пожарът е избухнал около 5.30 часа. Според непотвърдена информация става дума за умишлен палеж, при който е използвана запалителна течност.

Два екипа на "Пожарна безопасност и защита на населението" са били изпратени на мястото. Пожарът е изгасен, не се е наложило и евакуация на хората, живеещи в сградата.

По информация на БНР опожареният магазин е на модна къща "Агресия", чийто собственик – Александър Антов, беше застрелян в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: софияпожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
кореняк софиянец преди 7 години
До Анонимен 6Този път Марийчето, дори и селянче, е право. Леге и Алабин е. Веднага след това, от Градската градина започва Гурко. Галерията в градинката, ако не се лъжа, се водеше на Гурко 1.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пресечка на "Леге" и "Алабин"?Целият ми досегашен живот е в София, но до ден днешен живеех с мисълта, че ул. "Леге" е от ул."Гурко" до Президентството!Ул."Алабин" не започва ли малко по на запад?
5
0
 
12
 
! Отговори
Витошар преди 7 години
До веселякЧестният частник, едно време работеше в "Обществено хранене". От мода взе да разбира, когато се сдушиха с дирекрора на Завод "Витоша" - Шипчанов. Завъртяха една далавера в стола на завода, ама Тато ги излови и изволни. Дойде Десети и те станаха "честни частници", е, дааааа, ама идва време не само да се пие, а и да се плаща.
4
0
 
7
 
! Отговори
отговор преди 7 години
Снимката е от друга статия и като са я пеиствали не са прочели какво пише, важното е че магазина е изгорял как-то трябва, да не се налага да го палят още веднъж.
3
0
 
13
 
! Отговори
да бе да преди 7 години
"Евакуираха хората, живеещи в сградата""не се е наложило и евакуация на хората, живеещи в сградата"Последно кое е вярното твърдение? Нещо май спим още, а? :Д
2
0
 
12
 
! Отговори
Каручка преди 7 години
Аз се обърках. В за главието пише "Евакуираха хората, живеещи в сградата", пък в статията "не се е наложило и евакуация на хората, живеещи в сградата.". Кое е вярното???
1
0
 
12
 
! Отговори
веселяк преди 7 години
защо утрепаха честния частник? па и магазина му палят? хммм.... има нещо гнило в дания, е рекъл поета.