Георги Иванов-Гонзо очаквал "от много време" Петрович да напусне "Левски"

Бившият спортен директор на "Левски" смята, че въпреки проблемите сините са фаворит срещу "Черно море" в мача за купата

© LAP.bg

Бившият спортен директор на "Левски" смята, че въпреки проблемите сините са фаворит срещу "Черно море" в мача за купата

Бившият спортен директор на "Левски" и настоящ треньор на "Черно море" Георги Иванов-Гонзо заяв, че не е изненадан от раздялата между Люпко Петрович и сините.


"Това, което се случи с Люпко, аз го очаквах от много време, защото нещата ги знам как са и не са добри. Наложи се някой да си измисля, някой да го гони и да го маха, а в същия момент всеки един човек се обижда по някакъв начин, когато не се оценява трудът му", заяви Иванов.


Той се изказа срещу думите на Станимир Стоилов, според когото в "Левски" са като "орел, рак и щука". "И такива, които разправят, че било орел, рак и щука в "Левски"... Той единият от тях е щуката или ракът - да си избере кой."




Думите му дойдоха в навечерието на осминафинала за Купата на България, в който "Черно море" гостува на "Левски". Според треньора на варненци сините са фаворит в мача.


"Независимо дали има или няма напрежение, "Левски" е доста солиден отбор. Познавам всеки футболист, знам какво се изисква от тях, знам най-силните им качества и ще се опитам да представя на Черно море" по най-добрия начин как играе "Левски" и как можем да противодействаме по най-добрия начин", добави Иванов.