Витков-Велков и те! Към "Дондуков" 2 с "читави хора"

Идеята е обединение, с цел парламентарно представителство, посочиха и двамата
27 сеп 2016 09:07,
47
Витков-Велков и те! Към "Дондуков" 2 с "читави хора"
Кадър: Bulgaria ON AIR

"Идеята ни е обединение, с цел парламентарно представителство. Обединението на свестните и читавите хора прави силата. Те трябва да поемат нещата, защото не партиите правят хората, а хората партиите. Ние от "Глас народен" харесваме "Зелените", защото вътре има читави хора", заяви в България сутрин кандидатът за президент Светослав Витков, който припомни, че е за втори път в тази битка.

"Това е битка, в която всеки един лидер на партия трябва да участва", каза още Витков.

По думите на кандидата за вицепрезидент идеята на двете организациите да търсят съвместно явяване на изборите, не е нова.

"Работим заедно с Витков и кандидатурата ни не е изненада", посочи Иван Велков в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според Витков кампанията им ще се ограничи, защото в момента са регистрирани като инициативен комитет, а не като коалиция.

"Дали ще го правим с лични или други средства, няма значение. Важно е какви послания имаме и какво искаме да постигнем с това наше явяване на изборите. Ние влагаме доста смисъл и съдържание", категоричен бе Велков.

Светльо Витков посочи, че нападенията срещу новите съюзи, които се образуват, имат конкретна цел.

"Една от целите ни е прозрачно и реално участие на гражданите в управлението на държавата и взимането на решения. Референдумът е точното средство", заяви Велков и допълни, че може би сегашните три въпроса, които са зададени, няма да постигнат целта, за която трябва да бъде използван референдумът.

По думите на Витков битката за "Дондуков" 2 е директна и пряка с всеки един участник, защото изборите са мажоритарни, а Велков допълни, че нямат преки конкуренти, защото нямат желание да се сравняват с другите по някакви критерии.

"Ние отправяме послание към онези, които реално не гласуват", заключи кандидатът за президент Светослав Витков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Чочо преди 7 години
Именно защото политиката не е шага, хора като Витков и Зелените, които се бутат на всякъде и са компетентни по всички въпроси нямат място в нея. А тяхното обединение е повече от нелепо!
36
0
 
2
 
! Отговори
Иван Христов преди 7 години
Правилно сте написали "читави хора" в кавички, тъй като тези двамата едва ли са читави...
35
0
 
4
 
! Отговори
Виткова преди 7 години
Не случайно продажните *** от Бивол нападнаха веднага Витков и коалицията. Не ви ли прави впечатление, че само читавите кандидати са подложени на кални свински атаки. Защо Бивол не написаха нещо за ген. Радев например. Той все едно не е бил от ДС и не е бил член на БКП. А за Дончева, която е адвокат на Цветан Василев, Гриша Ганчев и лихваря Стоян Александров.
34
0
 
0
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Хахахахаха! Тия са пълна пародия. Особено тоя зеленичкия. Ходеща карикатура!
33
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Зелените не казват откъде ще вземат пари за кампанията и е нормално, защото техните пари са или от рекет на едрия бизнес или по линия на разни интересчии, като Прокопиев напр., който ги ползваше доскоро, за да прилапва еврофондове за екология, а резултат после нулев.
32
0
 
2
 
! Отговори
Народен глас преди 7 години
Хора, за президентски избори субсидии няма. Хайде, вземете почетете малко и тогава пишете! Това е найсвястната кандидатура.
31
0
 
1
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Мога само да поздравя Витков и Велков за намерения от тях хубав способ да получат малко пари, използвайки държавна субсидия за кандидатствалия и събрал определен брой гласове.Ок, намерили са начин за доход, браво на тях, но моля не ми губете времето с измишльотини.Лошото е че тези пари, които те ще вземат можеха да отидат и за някоя детска градина.
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кърлежът на субсидии се нарежда отново на хранилката народна
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вероятно субсидиите им от миналия път са на привършване, та трябва да поработят малко...
28
1
 
1
 
! Отговори
по ред на номерата преди 7 години
тв журналиста БАБАРЕКОФФ преди няколко години заработи малко над милион лв от няколкото стотин хиляди души които гласуваха за него по ТВ .Това си се оказа Бизнес за някои хора .После се перчеше с новото Бент и за което благодари на избирателите си , по европейската програма щастливи и независими бг журналисти !!??? !! В Америка е зле ама тука е ептен по злеееее........
27
6
 
10
 
! Отговори
реалист преди 7 години
26 години ТЕ се подиграват с нас.Сега е време ние да се подиграем с тях.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПИЩОВА И ШИШАРКАТА
26
2
 
6
 
! Отговори
Таню преди 7 години
До ШопУви, прав си, Шопе... Нищо общо с автора на толкова култови парчета на Хипобир... Като разговаряш с него - все едно Господ е хванал за интимните части. Същите кaлъфи и бобеца сандйофф и сийе от зеленчуците. Тоя Иванов, пък, ептен нищо не ми говори. Ето затова тази коалицийка ме загуби... А колко съм подскачал на хипобир, и в колко зелени протести съм взимал участие... Това, реално, би трябвало, да е моят естествен избор, ама не. Тия са големи надежди от ниско ниво...
25
8
 
17
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Циничен мазник е Витков, като всеки оял се комунист.
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По тъжното е, че не той ще се яви на избори, ами след това като се види колко са гласували за него. Да са десетки и стотици, ок, ама ще са хиляди.
23
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нищо чудно,че се е кандидатирал - нали се плащат пари за субсидии. но да се потърсят кандидати и от ВИП брадър,и там има 16 броя доста изгладнели . а и ВИП брадър вече си има 2-*** кандидати като за начало - ЛУНА - президент и МИТЬО ПИЩОВА - президент...................та гребете направо от там. гладни-много.
22
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя наркоман има нужда от нов Мерцедес ! Гласувайте за Витков за да легализира марихуаната и да си купи колата
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочетете за Виткуров статията в Биволъ, как е назначен началник на фирма за цигари през 90-те.
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма вече балами да гласуват за Хиподилъ---Балами няма, но феновете са тука.
19
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези са по-големи родолюбци от Радев. Че кой ли не е.
18
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма вече балами да гласуват за Хиподилъ