BMW пак ще снима филми! На ход е The Escape

В ролята на транспортер отново ще бъде Клайв Оуен
Обновена: 21 сеп 2016 16:06 | 21 сеп 2016 15:37,
0
BMW пак ще снима филми! На ход е The Escape
Снимка: BMW Films / YouTube


Още преди Джейсън Стейтъм да стане "Транспортер" тази роля изпълняваше Клайв Оуен в поредицата The Hire. Също като в първата серия на френския екшън той използваше автомобили на BMW. Само че вместо на големия екран, късометражните филми се "прожектираха" в интернет.

Въпросната поредица The Hire е дело на BMW, като се появи през 2001 година - около година преди премиерата на първия "Транспортер". Сега германската автомобилна компания снима нова серия такива филми, като е готова и с първия трейлър.

От него става ясно, че в ролята на шофьор-наемник отново ще бъде Клайв Оуен. Списъкът с холивудски звезди включва още Джон Бърнтол, Дакота Фанинг и Вера Фармига.

Към момента не е известно колко серии ще има новата поредица. Официално обявено е, че премиерата на първия филм ще се състои на сайта на BMW Films на 23 октомври 2016 г.

Оригиналните серии The Hire включват 8 видеа, обединени в два сезона. Дължината на всяко едно от тях е около 10 мин, като залага на различен сюжет, но винаги свързан с тематиката, която познаваме от "Транспортер". Както и на различен модел BMW.

Едно от най-популярните е "Star". То е режисирано от Гай Ричи и е с участието на Мадона.

Филмчетата на BMW вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари