Люпко Петрович: Искам да играем 90 минути

Люпко Петрович иска да няма спадове в играта на "Левски"

© LAP.bg

Люпко Петрович иска да няма спадове в играта на "Левски"

Въпреки отбелязаните четири безответни гола срещу "Верея", треньорът на "Левски" Люпко Петрович изрази сериозни критики към футболистите си.


Сръбският специалист остана недоволен, че отборът му не е играл на високи обороти след отбелязването на втория гол във вратата на гостите.


"Обяснявам постоянно на футболистите да няма подценяване и да играят на 100 процента срещу всеки противник. Но отново почнахме добре, вкарахме два гола и спряхме. Искам да се разбере, че трябва да завършваме мачовете, защото във футбола всичко може да стане. Днес до самия край имахме само два гола аванс", каза Петрович след мача пред камерите на "Диема спорт".




"Доволен съм от трите точки. Играхме добре през повечето време от мача, но искам да правим това през всичките 90 минути. Тръгнахме лошо в шампионата с равенството срещу Монтана, но това беше единственият ни много слаб мач. Може би имаше умора тогава, но сега футболистите ще починат", добави сърбинът.


Треньорът на старозагорския тим Александър Томаш пък остана недоволен от примиренческото поведение на играчите си.


"Има си закономерности. Мен не ме притесняват четирите гола, а ме притеснява начинът, по който изглеждахме. Ще има много такива загуби, но трябва да извлечем положителните неща, за да се учим и да продължаваме напред. Не успяхме да влезем в битката и да се противопоставим, но няма да правим драми. Трябва да помислим и да си направим съответните изводи. Имаме много, много работа и не се предаваме", каза той.

Ключови думи към статията: