Пренасям, разнасям писма и карти, всякакви хабер.

Статистика

  1. 312914 Комикса общо
    /
    41 Комикса за деня

Коментари на часа

Искат ли българите да бъдат управлявани от Борисов и Пеевски

/ Анализи 116
znayko84 znayko84 / Разстроено
Хубаво, но няма да стане. ПП доказаха, че са безпринципни и са готови да си "лягат" с ДПС и ГЕРБ, ако са на власт и те карат влака. Това можеше да се преглътне, ако кадровите им назначения бяха железни, а действията им безукорни. Вместо това видяхме спорни назначения и хаотични, а понякога и направо грешни действия. Няма да коментирам конституционната реформа, но и в редица закони бяха нанесени сериозни вреди с необмислени и направо лобистки поправки. Съответно, макар на предните избори да съм си дал гласа за тях, на тези нямат никакъв шанс да го получат, ако ще и автора да ме плаши с ДПС и ГЕРБ. Тях си ги получихме и с ПП.
(Виж повече >)

Дезинформация цели да внуши, че украинската армия "избива българи" с български снаряди

/ Анализи 85
Lilie Marleen Lilie Marleen / Любопитно
До коментар [#73] от "Таньо Танев":Жалко наистина - докажи, че Русия ги е убила с бъларски боеприпаси.......... И руските свине ще бъдат оправдани ако боеприпасите са севрнокорейски, ирански или руски? Май няма руско зверство или военно престъпление, което българските путиноиди да не обясните, омаловажите и оправдаете! Със сигурност ако твои близки роднини и приятели станат жертви на руските садисти, те ще ги обвиниш, че сами са провокирали руснаците!
(Виж повече >)

Искат ли българите да бъдат управлявани от Борисов и Пеевски

/ Анализи 116
jwq000 jwq000 / Неутрално
[quote#52:"Deputat 241"]В "Дневник" нямат адрес на някой психиатър? Всичките им анализатори страдат от маниакално-депресивна психоза. Няма значение за какво се отнася статията, задължително по средата й се появява лицето на Борисов. И задължително до него изгрява плашещия образ на сатаната Пеевски... Ще полудеете бе, хора! И си плашите електората... 👹👹👹👹👹👹👹👹[/quote] Лицето Борисов се появява по двеста пъти ката ден. За това се грижат всички УЖдържавни медии. По тези УЖдържавно медии, трудно ще видите да говори някой от ПП/ДБ.
(Виж повече >)