Войната между АБВ и БСП подари победата на ГЕРБ

Борисов може да е спокоен, смята Михаил Константинов
26 авг 2016 22:25, Александър Попов
54
Войната между АБВ и БСП подари победата на ГЕРБ
Снимка: Булфото, архив

С прекратяването на преговорите между АБВ и БСП победата на президентските избори беше подарена на ГЕРБ, заяви проф. Михаил Константинов пред "Фокус".

Според него Бойко Борисов може да изчака президентските избори спокойно, защото кандидатурата на генерал Румен Радев е вече похабена.

"Ясно е първо, че господин Радев е кандидатура не на БСП, a на АБВ и на господин Първанов лично. И уговорката беше, че кандидатът за вицепрезидент трябва да бъде от БСП. Говореше се, че това ще бъде Илияна Йотова, тя щеше да стои добре като кандидат за вицепрезидент на господин Радев. Какво точно се е случило в БСП и защо така изтрещяха те, не знам. Но това, което правят, е нещо като ритуално самоубийство. И действително кандидатурата на генерал Радев беше похабена. Както се казва, употребиха го и го изоставиха. Което показва, че един добър професионален военен, какъвто е господин Радев, трябва да внимава като скача изведнъж в политиката", коментира Константинов.

Той прогнозира, че битката на предстоящите президентски избори ще бъде дали генерал Радев ще влезе на балотаж, защото Патриотичните сили с техния кандидат Красимир Каракачанов също имат шанс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Радев Първи преди 7 години
Браво за мало или много-умните изводи☺Днес е 7.11.2016 и Радев води с повече от 3% пред бившата бкп кариеристка,днешна марионетка на атлантическите ни колонизатори, мух-а ЦеЦе,а това са факти пред които всички трябва да мълчите,макар и да нямате нищо общо с боговете на прогнозите☺
35
4
 
7
 
! Отговори
узунов преди 7 години
айде и математическата врачка се изходи! тоа дърт пияница и фалшив професор,пак манипулира обществото,аве,до кога че го търпиме това пиянде
34
6
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 7 години
До До 34Комунистите не разбирате от математика-От тези 16 милиарда - част са за изкупуване външен дълг с големи лихви, част са за 3% бюджетен дефицит за !!! 4 години. И това са разрешени разходи , но не взети .Н ехаресвам много бат Бойко- но поне се мъчи нещо да направи- а не като при комунист.,управление - кризи, банкови фалити
33
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До шаран
32
3
 
6
 
! Отговори
rp/r,dje. преди 7 години
този на снимката е най-големия фалшификатор на изборите. разбира се в полза на ге...
31
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това лице от снимката най-нагло и безсрамно манипулира публиката в полза на ГЕРБ,знаейки,че в крайна сметка,той ще преброи гласовете в полза на управляващите.Трябва да се организират граждански сдружения за контрол на изборите и основно при преброяването за да се намали до минимум фалшификацията на резултатите.
30
4
 
9
 
! Отговори
До шаран преди 7 години
Ти наистина си шаран.Президентската институция няма нищо общо с твоите терзания и справедливи констатации.По този въпрос трябва да се обърнеш към Бойко Борисов,който взе 16 милиарда кредит,които ще плащаш ти,твоята майка и всички ние,а на нея отпусна 3 лв.увеличение на пенсията.А сме на това дередже,защото има много шарани като теб.
29
2
 
12
 
! Отговори
До 34 преди 7 години
Ти да не си влязла в главата на генерала и от първо лице да ни светваш какви са причините за напускането.Ейййй,голям страх ви тресе,че вашият кандидат(което и магаре/магарица)да издигнете ще загуби от ген.Радев.Колкото повече го плюете,поо0-голяма реклама му правите.Американците казват :"Няма лоша реклама,стига да не ти сбъркат името".Е ,това е положението.Не можете да го преглътнете.Не е хап за вашата уста.
28
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов може да е спокоен-Михаил Коинстантинов му е осигурил победата.Не важно колко и за кого са гласували,важното е кой брои гласовете.
27
4
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
До Радев е НИКОЙЗатуй пък Боко Тиквата е...някой.Тръгнал от пожарникарската...школа на МВР,като отказал да се...деполитизира,като член на БКП-уволнен с...европейски проект за охранителна фирма.След това личен телохранител на бай Тошо от където идват и връзките му с Правец и Вальо Златев,на когото след това става фирмен охранител( на тръбите с газ и...бензин).След това го...поема Царя(става генерал за...два дена) и вече на всички нататък е...ясно.
26
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До ТрясНЕ Е МАГАРЕ А МАГАРИЦА И СЕ КАЗВА=М.М ЗАПОМНИ---ММ
25
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минаха ли изборите, че Константинов обави резултата- ами процедурата с ... в "Арена" отлага ли се???
24
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП имаха смелостта и обявиха своя кандидат . Защо ГЕРБ и останалите партии крият своите,като са толкова сигурни в победата си ? За да има по-малко време да ги плюят ли ....А колкото до Каракачанов ,не знам как го вижда г-н Константинов на балотаж ! Радев е мъжага и съм сигурен ,че може да победи даже и от раз ,без подкрепата на мазниците от АБВ
23
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Придворният математик на Борисоглу замазва положението от вчерашното клякане пред Турция.
22
8
 
33
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Ей, пиянде, стига си манипулирал общественото мнение. Никой нищо не е подарил на ГЕРБ, само пълни *** биха гласували за президент от ГЕРБ, видяхме що за *** беше този, втори такъв не искаме.
21
4
 
25
 
! Отговори
факт преди 7 години
Бойко е спокоен и ще подкрепи Радев .
20
7
 
18
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Ние, нашенците, попържаме всекиго - хей тъй, по навик. Дори и Сънчо в 19 ч и 50 мин. Любопитно ми е друго. Хубаво..... . президента, та президента. Защо никой не ми обясни : С какво тази скъпа за народа институция / той не е само празидентина-- край него стотина още лежперина/ ще бъде полезна за моя милост?? Или за майка ми - 42 год трудов стаж - 220 лв пенсия!!!! Как /че и кога/ ще се подобри моето финансово положение? Не искам германско - искам чехско !!
19
4
 
40
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Какво ще прави професорът...брояч ако не познае,не знам.Трябва да бяга на остров Тамбукто,защото генерал Боко е много...отмъстителен и може да го заподозре в...двойна игра;че го е...заблуждавал умишлено,в полза на...истинския генерал.
18
5
 
45
 
! Отговори
ООООО....... преди 7 години
НА ТОЗИ ДЪРТАК МНЕНИЕТО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА- СУТРИНТА КАТО ГО ВИДЯХ МИ РАЗВАЛИ НАСТРОЕНИЕТО ЗА ЕДНА ГОДИНА - СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ "ПРОФЕСОРЕ" НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-ЗНАЕЩ НЕ ТЕ ПОНАСЯМЕ - ТИ СИ ТАМ КЪДЕТО ИМАШ ИНТЕРЕС БЕШЕ ЧОВЕК НА КОСТОВ СЕГА СЕ ВЪРТИ ПРИ БОРИСОВ
17
15
 
1
 
! Отговори
опетков преди 7 години
До Анонимен Ало, анонимния, като си такъв смелчага, напиши си поне името, да видим кой си. А също да те светна, който кълне, от клетвите си умира. Тази игра е с две остриета и не е шега. Считай се за белязан от този, който не забравя.