Буболечки предизвикаха паника в нюйоркското метро

Жена се опитала да продава насекомите в мотрисите
26 авг 2016 21:55, Александър Попов
9
Буболечки предизвикаха паника в нюйоркското метро
Снимка: Reuters, архив

Жена се опита да продава насекоми в мотриса на нюйоркското метро, след което ги захвърли и започна да крещи, че друг пътник я е ударил, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Неидентифицираната дама се качила в мотриса на метрото по линия D в Манхатън в около 18 часа и започнала да предлага щурци и червеи на пътниците.

Предполага се, че тийнейджър я е бутнал или ударил, което предизвикало безумно избухване от нейна страна.

Тя започнала да крещи, хвърлила кутиите с насекоми във въздуха и предизвикала масова паника.

Всички пътници се скупчили в противоположната част на вагона, а един дръпнал аварийната спирачка на мотрисата и я спрял на Манхатънския мост за 30 минути.

В крайна сметка мотрисата потеглила по маршрута си, а полиция чакала на следващата станция, за да арестува предизвикалата всеобщ смут дама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: метробуболечкиНю Йорк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Това с въжките го имаше и аз като бях дете :D а майка ми ми е казвала, ме и тя като е била дете го е имало. Не е заради кмета ;)
6
0
 
2
 
! Отговори
анти преди 7 години
нов стил на атентат
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алеле колко са жалки краварите :DИначе с въшките не "отърваваш" 2-3 дни, а се пpee*авaш поне за месец, освен ако не си с къса коса.
4
1
 
4
 
! Отговори
Нищо не знам преди 7 години
Оставете буболечките на мира и напишете за госпожа Меркел. Тя обиколи Австрия, Полша и Чехия във връзка с миграционната криза в Европа. Когато пиша фонът е жълт - ха ха ха.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако бяха пълни кутиите и със скорпиони и стършели щеше да видят те ;D
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тя започнала да крещи, хвърлила кутиите с насекоми във въздуха и предизвикала масова паника.Всички пътници се скупчили в противоположната част на вагона, а един дръпнал аварийната спирачка на мотрисата и я спрял на Манхатънския мост за 30 минути."Изнежени лигльовци, след 15 годишна закалка в трепане на *** в панелката, 5 от които в студентските общежития, ще ги изтрепя само с поглед още докато са във въздуха.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А пък в някои училища в Бургас през зимата тинейджърите си продаваха .... въшки. Няма майтап - 50 Ст.бройката, и оттърваваш 2-3 дена училище, контролни, учене. Ама какво да правят децата - кмета не им даде дървена ваканция, те си намериха решение. Та и тази лелка - сигурно си има причина да продава буболечки.