Домусчиев: За мен този ЦСКА не е ЦСКА

Собственикът на "Лудогорец" каза, че целта пред отбора е да продължи в елиминациите на Шампионската лига или Лига Европа

© Юлия Лазарова

Собственикът на "Лудогорец" каза, че целта пред отбора е да продължи в елиминациите на Шампионската лига или Лига Европа

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев заяви, че според него ръководеният от Гриша Ганчев ЦСКА не е ЦСКА.


"За мен като цесекар, който съм бил от дете цесекар, това не е ЦСКА. ЦСКА е това дружество, което в момента е във фалит и в крайна сметка един ден може би ЦСКА ще е това, което ще припознаят феновете", каза Домусичев пред "Нова телевизия".


Бизнесменът се надява, че отборът му може да вземе точки срещу "Арсенал" в Шампионската лига. Другите два състава в група А на надпреварата са ПСЖ и "Базел".




"Арсенал" показва и някакви колебания в Европа в началото на турнирите, така че дава шанс на отбори като нашия да взимат точки. "Арсенал" беше един от отборите, с които исках да се срещнем", добави той.


"Базел" – малко сме си омръзнали вече, но явно такава е съдбата. ПСЖ не беше отборът, който желаех да ни се падне", каза Домусчиев.


По думите му целта пред "Лудогорец" е да се класира за елиминационната фаза в Шампионската лига или в Лига Европа. За да го постигне, воденият от Георги Дерменджиев състав трябва да завърши поне трети в групата си.