Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

ДПС няма да даде непоискана подкрепа за президент

0 коментара
Мустафа Карадайъ

ДПС няма да даде непоискана подкрепа на никого от кандидатите на предстоящите президентски избори, заяви в неделя в с. Руен председателят на партията Мустафа Карадайъ.

Според него следващият президент трябва да е демократ, който да следва последователната политика на ДПС - НАТО и ЕС, и да бъде президент на всички български граждани, отстоявайки еднакво техните права и свободи.

По повод последното мероприятие от Майските събития, с които ДПС отбелязва годишнината от съпротивата срещу тоталитарния режим по време на т. нар. възродителен процес, Мустафа Карадайъ е напомнил, че през 1989 г. майските протести, организирани от Ахмед Доган, са донесли онова обединение в България, което е допринесло за падането на режима и идването на демокрацията в България.

"След 27 години смело можем да заявим, че докато го има това наше единство и това наше обединение, ние ще бъдем гарантът, че никой по никакъв начин няма да може и да си помисли, че ще гази демократичните устои в нашата Родина", е отбелязал Карадайъ.

анкета

Вие ни познавате. Нека го направим взаимно!

Отделете няколко минути за анкетата и ни помогнете да сме ви по-полезни.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

0 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.