Джихадисти пътували с фалшиви документи, произведени у нас

Цената на фалшификатите била по 300 евро
Обновена: 2 май 2016 22:05 | 2 май 2016 19:52, Веселина Йорданова
29
Джихадисти пътували с фалшиви документи, произведени у нас
Снимка: архив, Ройтерс

Джихадисти пътуват из Европа с фалшиви документи, произведени в България. Разкритието е на италианските карабиниери, цитирани от местно издание.

Специализираното звено на полицията засякло телефонни разговори между екстремисти и български фалшификатори на документи, съобщи bTV.

Те си поръчали 7 ирански паспорта с шенгенски визи в тях, а цената била по 300 евро на документ.

След като паспортите били готови, бандитите, свързани с групировката „Ансар Ал Ислам”, пристигнали у нас и си ги прибрали.

По-късно със същите документи техни съмишленици извършили серия от пътувания в Западна Европа. „Ансар Ал Ислам” е екстремистка групировка, която действаше в Сирия и Ирак.

През 2014 г. тя се слива с ИДИЛ. Редица нейни членове обаче продължават да действат самостоятелно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Ислямска държава
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я чакайте !Никоя сериозна медия не пише така - "един местен вестник цитирал карабинери ..."Това си е част от руската хибридна война - пишат се непроверими небивалици.И кой го е чел местния вестник, та да се чуе чак у нас ?!
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименИ оръжие и боеприпаси и лекарства и документи и каквото поискали ИДИЛ . Преди месец от Бургас отплува кораб за С . Арабия ,СИРЕЧ -ИДИЛ . Гарантирано от Герб.А и миналата седмица заловено и Израелско, такова де ,оръжие на ИД.Гарантирано от демократичната общност.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другата възможност е паспорт оригиналдъ. Толкова черни сирийци пристигат, че направо другите изглеждат като от близкоизточното СС.
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Синът ми бе наскоро в Занзибар. При излизане паспорта и личната му карта били проверявани дълго и щателно. Обяснено му било от граничарите,че много сирийци използват български фалшиви лични карти.
17
1
 
2
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
......ами , тя нашата "родна червена мафия"на това разчита -----ЧЕ И ДРУГИТЕ ПЕЧАТАТ "ФАЛШИФИКАТИ".....ха,ха,хаааааааааааа ..... И ЧЕ НЕМА ДА ГИ ХВАНАТ!!!АМА , ....."БЛАЖЕННИ СА ВЕРУЮЩИТЕ"-----НА СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ!НЕМА ТАЙНИ НА ТОЯ СВЯТ!!!!/...особенно в България.../
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"ПЕЧАТИ И КОНСУМАТИВИ ЗА ФАЛШИВИ ПАРИ И ПАСПОРТИ -----СЕ ФАБРИКУВАТ ОТ БИВШИ И НАСТОЯЩИ ВЕЛИЧИЯ НА "НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ " и ДС/БКП!!!"Интересно, защото британски журналист си купи фалшив сирийски паспорт от Турция, а фалшификаторът му заяви, че произвежда паспорти на конвейр за джихадистите, пътуващи към Европа. Това работа на турските тайни служби ли трябва да е по твоята логика?
15
5
 
4
 
! Отговори
ЕЛЕМЕНТАРНО , БЕ.... преди 7 години
ВЕЛКО ВЪЛКАНОВ , НЕ КРИЕШЕ ИЗОБЩО ВРЪЗКИТЕ СИ ПКК И ХОРАТА НА ЮДЖАЛАН !ТОВА Е ЯК ИЗТОЧНИК НА ПАРИ ----ЗА БЪЛГАРСКАТА ЧЕРВЕНА МАФИЯ ОТ ДС/БКП!!ТОВА Е САМО , ЧАСТ ОТ ...."БРАТСКИЯ СЪВЕТСКИ ОПИТ НА КГБ".....!!!!
14
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел вкара милиони даже без документи.
13
3
 
5
 
! Отговори
ЕЛЕМЕНТАРНО ,БЕ... преди 7 години
ПЕЧАТИ И КОНСУМАТИВИ ЗА ФАЛШИВИ ПАРИ И ПАСПОРТИ -----СЕ ФАБРИКУВАТ ОТ БИВШИ И НАСТОЯЩИ ВЕЛИЧИЯ НА "НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ " и ДС/БКП!!!ТЕЗИ НЕЩА ----НЕ СЕ НАМИРАТ ПО УЛИЦИТЕ И В МАГАЗИНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!
12
2
 
4
 
! Отговори
инж. Ганев преди 7 години
До кръстоносец А кой докара "***" до там, че да потъпква законите за да оцелее?? Не е ли същият тоя запад?!отговорът е "НЕ"! *** е възпитаван на това. Кой ли сега може да разполага с реплики на печати, холограми и други материали за издаване не паспорти. Дали и службите от страната на фалшивите паспорти не си сътрудничат с подходящите у нас за целта лица. У нас буквално е пълно с такива, нахъсени от преди, срещу "западните империалисти".
11
8
 
4
 
! Отговори
ЕЛЕМЕНТАРНО ,БЕ... преди 7 години
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ , Е ОСНОВЕН СПОНСОР И ПОДДРЪЖНИК НА ИДИЛ, ПУТИН И КАДИРОВ!ЛИЧНО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ ----СЕ ГРИЖИ ЗА ПКК-- В ТУРЦИЯ!!!!В. ВЪЛКАНОВ , ОБИЧА ТЕРОРИСТИТЕ-КОМУНИСТИ , ОТ ПКК!РОТ-ФРОНТ ...НАЛИ...??!
10
1
 
3
 
! Отговори
***** преди 7 години
Това се нарича"пазарна икономика"
9
0
 
3
 
! Отговори
амонимна преди 7 години
Джихадистите , които са се настанили у нас са си като у тях.Не се знае кой какво е направил?! Може да са произведени в България, но кой е производителя?!!!!!!
8
2
 
15
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
Където е българина там е КорупциятаДалавератаНаправо всичко свързано с прекия път към парите и накрая пак бедни. От където дошло там е отишло
7
3
 
7
 
! Отговори
кръстоносец преди 7 години
до 7 А кой докара "***" до там, че да потъпква законите за да оцелее?? Не е ли същият тоя запад?!
6
8
 
6
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Не Меркел, а *** и алчен *** е виновен за атентатите в Западна Европа.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИД беше създадена от ЦРУ и подкрепяна от САЩ за да свали Ассад.Но с нарастването на мощта и много хора се закачиха на хорото.Освен Турция и пряко Ердоган и синът му,които продават оръжие и купуват евтин петрол от терористите,много западни фирми и бизнесмени също търгуват с ИД.Много хора имат полза от ИД,много освен тия дето им режат алабашите и им взривяват мирните граждани.Колкото за БГ ние отдавна си другаруваме с терористи,а лично но Сретан му вадихме тескере.
4
6
 
9
 
! Отговори
оооооо преди 7 години
Джихадисти пътували с фалшиви документи, произведени у нас.-------------За по-сигурно ги печатат в посолството на САЩ в София, а Будалата и Чехл...ьо им ги раздават.Борим тероризма с "толерантност"! ))))))псПак добре, че ками....ларите не се задържат у нас... засега!
3
3
 
29
 
! Отговори
търговия преди 7 години
Италианските крайбрежни карабиниери пък вкарват джихадисти направо от Либия и то без паспорти,
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
To влизат по няколко милиона от които повечето незаконно по призива на мути, а тия десет са капка в морето. Ако идват от война се казват "дезертьори", а ако не, да се връщат обратно. Меркел като си ги иска да си го организира и товари още от Турция или от Сирия, а не да се изживява като спасител, че погреба цяла Европа. Защо не вземе наши пенсионери - и те са оцеляващи от геноцида на ЕС.