Сигнал за бомба на московската гара "Курск"

Евакуират пасажерите и персонала на гарата
Обновена: 30 апр 2016 22:54 | 30 апр 2016 22:53,
16
Сигнал за бомба на московската гара "Курск"
Снимка: Архив Reuters

Пасажерите и персонала на московската гара "Курск" са в процес на евакуация след постъпил сигнал за поставено взривно устройство, предава РИА Новости, като се позовава на източник в аварийните служби в руската столица.

"След съобщение за заложено взривно устройство от сградата се извеждат хората", разказва източникът на агенцията.

Той пояснява, че помещенията се проверяват с обучени кучета, пише "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1Не, не знааем, откога? Знаем, че там е станала Курската битка, която окончателно е сломила хитлеристите! Знаем, че е РУСКИ град. Ето: "Курск е град в централна Русия, административен център на Курска област. Населението на града през 2011 година е 416 298 души". То Украйна си е руска провинция, без частта около Лвув - полска, малка част от Западна Украйна - унгарска и румънска Буковина. Ех, защо тыпотата е толкова креслива?
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Курский вокзал", а не гара "Курск"! Както има "ленинградский вокзал"(!), "Казанский вокзал" и т.н. Коректност, джорналета, а не като "Обединеното кралство и Великобритания" вчера, за което ме изрихте и "отлъчихте"! В такива случай се казва "Благодаря, чичко!"
10
1
 
1
 
! Отговори
425 преди 7 години
До Анонимен 1Днес, явно неправилно си възкръснал, особено географски...
9
1
 
6
 
! Отговори
681 преди 7 години
В Москва няма гара "Курск". На снимката ви пише "Курский вокзал". Това е гарата, от която по Бай Тошово време нашите гледаха, за да построим Централна гара София, та да може един ден ББ да й пререже лентичката...
8
1
 
6
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
Приятелче, повярвай ми че при зверско убийство на пенсионер, във матушката, се явяват части на ОМОН. Да отведат избягалите от линча вермути за обстойно излагане на обстоятелствата.
7
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами то затова сигнали за бомби има по нашите училища когато учениците искат да отърват някое контролно и по съдилищата когато трябва да се отложи някое дело. Оказва се, че го има и по матушката когато трябва да се имитира враг.
6
2
 
3
 
! Отговори
Значи ... преди 7 години
Значи, много ми е интересен този израз "сигнал за бомба"! В цял свят няма нито един терорист, който да е толкова ***, че след като вече е сложил бомба на дадено място СЪС СЪВСЕМ ЯСНОТО НАМЕРЕНИЕ ДА УБИЕ ГРУПА ХОРА, ПОСЛЕ ДА ВЗЕМЕ ДА ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВА! Това си е ЧИСТ ИДИОТИЗЪМ!
5
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А знаете ли че държавата Украйна, с изключение на териториите, които СССР и заграби от Полша, всъщност се явява руска провинция!
4
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е далеч момента когато жужи ще си спретне един атентат просто за да покаже, че наистина воюва с ИД
3
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спете спокойно деца. Никой не ни слага бомби, ама ние си ги търсим ей така за парлама. Само децата не знаят ИД с кой са дружки.
2
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия пък всеки месец си правят едни имитации за атентати. Миналия месец пак бяха се разтичали в един мол. Да се правят че уж и те са застрашени от атентати но идилците що ли не гърмят само там . Явно господарите им са в Русия
1
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А знаете ли че град Курск и областта са украински