Стойчо Стоев даде добра оценка на подготовката на "Левски"

Стойчо Стоев даде добра оценка на подготовката на "Левски"

© LAP.bg

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев е доволен от подготовката на отбора за мачовете през пролетта. Той се надява съставът да заиграе още по-добре.


"Добра оценка. От гледна точка на това не самите резултати, които са важни за самочувствието, а повече от играта. Вървим по един прогресивен път, който ме задоволява. Ясно е, че определено имаме неща, които да изчистваме в нашата игра. Новите бързо се интегрираха и ще дадат класа на отбора. Справиха се добре. Имаме по-голяма конкуренция, отколкото есента", каза Стоев при завръщането от лагера в Турция.


"Надявам се че "Левски" е по-добър. Дано изглеждаме по-добре през пролетта. Доволен съм от всички, някои дръпнаха в развитието си. Винаги ми се иска нещата да са по-добри, това е работата на един треньор", добави той.




Според него би било жалко, ако се случи така, че сините да бъдат ощетявани от съдиите.


"Левски" започва новата година с гостуване на шампиона и водач в А група "Лудогорец". "Те са добър отбор. Но това са контролни мачове. Не можеш така да си изградиш ясна представа", заяви Стоев за победите на шампионите в приятелските срещи.


Той отказа да говори за евентуалното привличане на нигерийския нападател Тунде Адениджи.