Нощна акция на Паяците из София

Патрули на КАТ дебнеха за неправилно паркиране
13 фев 2016 08:33,
15
Нощна акция на Паяците из София
Кадър: Нова телевизия

Акция за неправилно паркирани автомобили беше проведена снощи  в София.

За първи път заедно с патрули на КАТ по улиците на града обикаляха и коли на Центъра за градска мобилност.

Паяците вдигаха автомобилите на собствениците, които са ги оставили на неразрешени места.

"Имаме доста сигнали от граждани за неправилно паркирани автомобили пред увеселителни заведения. Това провокира акцията", съобщи пред ”Нова телевизия” Николай Крушарски, който е началник на сектор "Видеонаблюдение" в СДВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: КАТколипаркиранепаяци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Бута се еднофамилна къща и хоп кооперация с 20 апартамента с по 2 коли на апартамент, после до нея още една, и още една и в един момент няма места за паркиране, койе виновен. И всички гаражи на магазинчета или колата пред гаража. Като се раздаваха права за строяж, всички трябваше да са с подземно гаражи, осигурете на хората парко места после глобявайте. А, че има дето си спират където им падне е друг въпрос. А и за какво разширихте булевардите, да се използва само едната лента, другото паркин
13
1
 
1
 
! Отговори
65 преди 8 години
Какво-закъсали са за пари или са решили да си свършат работата????????
12
1
 
4
 
! Отговори
Tt преди 8 години
А студентски град, кога ?
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такава е заръката на боко харам.Мачкай народа,зада гое страх.
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе ***,вижте в Лондон навсякъде се паркира вечерно време,до 8 сутринта.А събота и неделя също навсякъде се паркира.ЕЕиииии никoй не мисли за народа,*** са всички политици и оправляващи.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пишещите тук червени каскети така и не разбраха , че нашия шофьор не го интересуват подземни паркинги . Той иска срещу вратата на кръчмата да му е колата та дано някой го види , че е велик .Иначе е лесно да се пише , направете паркинги , ама те се правят с пари и когато не стигат има приоритети .
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До dsdsadНали се сещаш, че тези същите има плащат мизерните заплатички, така че просто няма и да си помислят да се появят и пеша дори!
7
5
 
5
 
! Отговори
Q преди 8 години
Общината вместо да инвестира в парко-места, подземни гаражи надземни и прочие, те купуват нови паяци и си мислят, че се справят с проблема на задръстена София и че стимулират трудовата борса , създавайки нови работни места..... Пълна идиотщина!
6
11
 
2
 
! Отговори
Глупости преди 8 години
Какво ни занимават със тези нещастни софиянци!!!!! Затвор за политици трябва да има акция а не за простотиии
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алоооо, по-полека с псувните, много сте невъзпитани! *** е срамна дума за тоя сайт, щото сигурно навява болезнени спомени от детството у цензуриращите тук.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До dsdsad Не им стиска на ЦГМ да барат мутрите, щото бой ги чака. Е кифленските прахосмукачки е друго нещо...
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да обикалят през деня на основни пътни артерии едното платно е неизползваемо заради паркирали автомобили и кофи за ***. - бул. Евлоги Георгиев - след Орлов мост посока бул. Мадрид - ул. Андрей Сахаров - от там минава голяма част от трафика за Младост и градски транспорт едното платно до пазарчето е превърнато в паркинг и стоянка за таксита. - пак на Сахаров, но след новият мост посока Младост 2 е неизползваемо отново паркирани автомобили, паркинга продължава и нагоре по Св. Киприян и т.н.
2
1
 
19
 
! Отговори
ot 1 преди 8 години
Е, всъщност забравих, че вероятно въпросният мутробар се е договорил с ЦГМ и СО за това нещо, за да може елитът на столичния зоопарк спокойно да прекарва времето си там....
1
1
 
44
 
! Отговори
dsdsad преди 8 години
Отидете на ул. Шипка, пред мутробара...там можете да видите всякакви видове ***, паркирали скъпи коли кой както и където му падне......ДЕНОНОЩНО. 3-4 паяка командировайте там и ще съберете за 4та линия на метрото, за отрицателно време...