Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge ще струват съответно 700 и 800 евро

Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge ще струват съответно 700 и 800 евро

Малко повече от седмица остава до официалната премиера на Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge и вече знаем почти всичко за двата телефона. Последната информация за устройствата идва от холандския сайт Tweakers и е свързана с цената им в региона на Бенелюкс. Според сайта Galaxy S7 ще струва 700 евро, а по-голямото устройство ще се продава за 800 евро като и двата модела ще са налични в бяло, черно и златисто.

В Холандия, Белгия и Люксембург смартфоните ще използват осемядрения чипсет Exynos 8 Octa 8890, който комбинира 4 ядра с честота 2,3GHz и 4 с честота 1,6GHz. Сайтът потвърждава и другите характеристики на телефоните и сред тях са 32GB вградена памет с опция за увеличаване, батерии с капаците 3000mAh и 3600mAh, дисплеи с диагонал 5,1” и 5,5”, 12МР основна камера и корпуси с устойчивост на прах и вода.

Източник: Tweakers


Втора употреба с гаранция

  • Флагманите на всички големи производители ще са на такава цена в началото, както бяха и миналата година. Не мога да разбера какво ви изненадва.
    board
  • Напълно нормална цена, за това което телефона предлага. А то е повече отколкото ябълчицата... :)
    obje
  • Така е, зависи от гледната точка. Когато можеш да си намериш S6, който ти дава около 85% от възможностите на S7, за около 600-700 лева в добро състояние, трябва да поредни досаден фен, за да убеждаваш хората колко добра покупка е S7
    muamamu1
  • [Quote] 1500 лв за самсунг само луд човек би дал[/Quote] :D Много глад и мизерия има в главата на всеки 2-ри по Земята... За някои хора това е нормална цена, а за други висока. Зависи от гледната точка и социалното положение на човека. Отлични цени за ценители на качествени продукти!
    nikolaiii
  • Реално всички големи компании пускат флагманите си на такива цени. Да не мислите, че флагманите на Sony или HTC, ще са по-евтини?
    Ванката
  • В Холандия, Белгия и Люксембург смартфоните ще използват осемядрения чипсет Exynos 8 Octa 8890. Тези корейци пускат първо техния процесор, за да направят по-голям оборот. Кога ще пуснат модел с SDr820? Да дадеш за самсунг 700евро е безумие.
    NIkolay Nuk
  • Само луд човек би дал толкова пари за нагризано дърво, ама ги дават. Сигурно и за Samsung ще дават, но аз няма да съм от тях (whistle)
    Spikul
  • Наистина се усират с тея цени. Дано G5 да не следва техния път.
    sladyrko
  • Абе бягай с тези скъпи айфони :D
    Maui