Започна второто ниво на киноиграта "Стив Джобс"

Започна второто ниво на киноиграта "Стив Джобс"

© Форум филм

От първите минути на днешния ден имате възможност да вземете участие във второто ниво на киноиграта на "Дневник" и "Форум филм" "Стив Джобс".


Второто ниво се казва "Заплаха" и въпросът в него е свързан с намеренията на Джоана за нейното бъдеще. Играта ще бъде активна до 8-ми декември до 23:59 ч.


За да вземете участие в играта е необходимо да имате регистрация в id.capital.bg, като е добре да прочетете и общите условия. Печелившите ще бъдат обявени на сайта на "Дневник" на 09.12.2015 г.




Не е необходимо да сте дали правилен отговор на въпроса от първото ниво, за да се включите във второто. Ако все пак сте го направили, даването на верен отговор и на втория въпрос ще увеличи шансовете ви за успех.


Фотогалерия: Противоречивият "Стив Джобс" >


"Стив Джобс" е режисиран от Дани Бойл, а сценарист е Арън Соркин. Продуценти са Марк Гордън, Гаймън Касиди от Film 360, Скот Рудин и носителят на "Оскар" Крисчън Колсън. У нас филмът тръгва по кината от 4-ти декември. В случай, че не знаете верния отговор на въпроса, може да видите втория трейлър по-долу и да го потърсите в специалната метатема на "Дневник".



Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията: