На път с иновативен практичен куфар за младежи (видео)

На път с иновативен практичен куфар за младежи (видео)

© Jurni

Младите хора често има доста по-различни виждания за всичко. Включително и за начина, по който да пътуват и да опаковат багажа си. Именно за тях е създаден новият иновативен практичен куфар Jurni.


Той е насочен към младежите, които пътуват често и искат винаги да са свързани и независими. Размерът на Jurni позволява да бъде взиман в кабината на самолета. Въпреки това той разполага с допълнителна пластмасова кутия, която е с водоустойчив капак. Тя може да се вади и да бъде място за съхранение на дребни вещи на плажа или пък да се използва като място за сядане върху самия куфар.


Той се отваря чрез удобна ключалка, а не с цип. Вътрешността му може да бъде конфигурирана по различни начини според багажа. Има и допълнитлени еластични ленти за закрепяне на по-крехки предмети или пък книги, списания.




Интересът към Jurni се оказва доста голям. Проектът събира финансиране в портала Indiegogo, като се нуждаеше от 30 хил. долара, за да се реализира. 35 дни преди края на кампанията си, той вече има над 107 хил. долара.



Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията: