Време е за шоу: Григор Димитров излиза срещу Гаел Монфис

Спектакълът е тази вечер в "Арена Армеец"<br />

© LAP.bg

Спектакълът е тази вечер в "Арена Армеец"

Григор Димитров срещу Гаел Монфис - денят на очакваното събитие дойде. Двамата тенисисти ще играят демонстративен мач тази вечер в "Арена Армеец".


Българинът и френският му съперник обещаха да предоставят на зрителите както зрелищни отигравания, така и игра на ниво.


"Целта не е само да направим шоу, но и да изиграем един сериозен мач пред родна публика. Адски много се вълнувам. Познавам Гаел от много време и той има добър арсенал от красиви удари. Дано всички ние се насладим. За мен всеки човек, който ще е в залата, е важен", каза Димитров преди срещата. Той обясни, че е искал Монфис за съперник заради атрактивната му игра и заради усещането, че с него ще направят хубав мач.




Французинът похвали Димитров за стила му на игра. Той изтъкна, че по турнирите редовно удари на българина биват отличавани.


Преди мача хасковлията ще проведе открит урок с 20 деца - първите пет в ранглистата до 14 г. момичета и момчета, първите пет момичета и момчета до 12 г. Децата ще имат тенис среща и с Монфис.


Шоуто е тази вечер в 20.00 часа и ще бъде предавано на живо по "Нова". Билетите за "Арена Армеец" бяха продадени за десет дни.


Всичко, което трябва да знаете за: