Ченалите  ни зашумяха !!!

Статистика

  1. 311981 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Независимо дали заедно или поотделно, изборите не се очертават лесна задача

/ Политика 26
Мартин Германов Мартин Германов / Неутрално
До коментар [#11] от "gogo2011": Ние и да не ги изхарчим за избори, Асенчо ще ги раздаде за бонуси на “нашите хора”, които си назначиха на държавната софра. Само Спецов, жената на Лореал и Лореал мисля, че поне едно 10 милиона заслужават за добре свършената дотук работа :)
(Виж повече >)

Какво успя и какво не успя да свърши правителството

/ Анализи 59
oua58686497 oua58686497 / Неутрално
Това правителство се образува с няколко основни задачи . Шенген , Еврозоната ,парите от плана за възстановяване , .. .. във вътрешно направление , , помощта за Украйна във външнополитическо . . Нищо не беше свършено от това . Какво става с дълга? За какво се дават парите ? Спряха им проекти , блокират парите от плана за възстановяване , правят фокуси с финансите , .... Какво здравно , какви регулатори , каква корупция , ги гони тия. По тяхно искане разбриичкаха конституцията , нямат идея за съдебна реформа . Само тропат по масата , плащат луди пари на медиите , на САЩ , за реклама на политическата си партия . Много безделници лапачи .
(Виж повече >)

Независимо дали заедно или поотделно, изборите не се очертават лесна задача

/ Политика 26
Purple Stone Owl Purple Stone Owl / Неутрално
Машините трябва да се премахнат от уравнението. Местните избори в София доказаха вредата от тях. Липсващи флашки е най-малкия проблем. Не по-малко скандален е случая и с онзи ППДБ кадър, снимащ кодове и свалящ програми за да си 'поиграе в вкъщи'.
(Виж повече >)