Първият глобален спонсор на "Чикаго булс" е полска фирма

Първият глобален спонсор на "Чикаго булс" е полска фирма

© Associated Press

Един от най-популярните баскетболни отбори в НБА - "Чикаго булс", подписа договор за дългосрочно партньорство с полската онлайн компания за обмяна на валута Cinkciarz.pl.


Полската фирма ще бъде първият глобален партньор на "биковете", а също така ще бъде официален партньор по отношение на обмяната на валута. 


Cinkciarz.pl ще получи възможности за реклама и промоция чрез всички възможни платформи, но също така ще организира всяко лято игра за феновете. Голямата награда ще е пътуване за двама до Полша, където е една от най-динамично развиващите се компании.




Двете страни се ангажират всяка година да осъществяват събития, които са предназначени за полската общност в Чикаго. Това е градът с най-голямо полско население извън рамките на Полша. Смята се, че в цялата метрополия живеят около 1.5 милиона поляци.


"Това партньорство е първото в международен план за "Булс" и също така е стъпка от дългосрочната ни стратегия за бизнес растеж", заяви Майкъл Райндсорф, президент и изпълнителен директор на шесткратните шампиони на НБА. 


"Това е исторически момент за полския бизнес. Ние сме първата европейска компания, която си партнира с "Чикаго булс". Този отбор е пример за американската история. Той е икона на попкултурата, символ на успеха и на спортния дух", заяви изпълнителният директор на компанията Марчин Пиоро.

Ключови думи към статията: