Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Огромни задръствания блокираха Франция

3 коментара
Огромни задръствания блокираха Франция

Общо над 800-километрови задръствания блокираха пътищата във Франция в събота, предаде БНР. Основната причина е, че 1 август е денят, в който започва отпуската на голяма част от французите.


От 6.00 часа сутринта по магистралите започнаха да се извиват опашки от над 100 км, а до обед задръстванията достигнаха 820 км. Най-тежко е положението в района на столицата Париж, където опашките от автомобили са дълги над 400 км. Изключително натоварен е трафикът по пътищата към средиземноморските и атлантическите курорти.


Френската служба за пътната обстановка обяви черен код за днешния ден и препоръча на отпускарите да отложат пътуването си за утре. На много места са въведени ограничения на скоростта. Миналата година на 2 август задръстванията във Франция достигнаха 966 км, което се смята за рекорд.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

3 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Donkey Hot
    #3

    Дотам са докарани в условията на корпоративно робство, другарко Хегерланд.

  2. анита хегерланд
    #2

    Тези хора по график ли живеят?

  3. Donkey Hot
    #1

    Всяка година - все по-дълги опашки - израз на желанието на милиони експлоатирани, отчаяни и обезверени от господството на олигархията и липсата на перспектива за живот в разпадащия се ЕС. Толкова силно е желанието да отидат в Кан, Антиб и Ница и да забравят за неволите на смачкания си от монополите живот и да съберат сили за следващите битки с олигархията под мъдрото ръководство на новата левица в Европа, ръководена лично от другаря Станишев.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.