9 жертви на пътния ад за денонощие

Ранените при катастрофи са 28
Обновена: 4 юли 2015 11:00 | 4 юли 2015 11:00, Веселина Йорданова
19
9 жертви на пътния ад за денонощие
Снимка: архив, БулФото

Девет души са загинали при катастрофи през изминалото денонощие в страната, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Ранените са 28.

В София са станали 123 леки пътнотранспортни произшествия и две тежки. При тях са ранени двама души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: МВРкатастрофи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМА КВА Е ТАЯ ДЪРЖАВА? Дават се пари само за пътища и инфраструктура, че са им е арно на шофьорите. И какво се получава- коли по тротоарите, жертви по пътищата?!
11
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали на ФАРОВЕ жертвите щяха намаляват. Ако 9 е намалената бройка, представям си без тази ДНЕВНА благодат колко щяха да бъдат.
10
1
 
9
 
! Отговори
проблем -решение преди 8 години
назначават се 1000 души с цивилно коли, в които има камери. всички райони , всички градове, градско и извън.. записите се преглеждат и ВСЯКО нарушение се наказва СОЛЕНО. прередиш се от празна лента пред всички на светофар -200 лева.. изпревариш отдясно-100 леваизвънградско - изпреварване на забранен участък -500 лева, понеже има опасност за живота...всеки джигит, получил 1-2 честитки и знаейки, че всяка кола може да го заснеме би преосмислил стила си на шофиране
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КонКонфликт има ако само ако те спрат милите ни полицай на пътя, но това си е народопсихология. Има и други начини за глоби без да има конфликт на интереси ?
8
3
 
1
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Пълненето на хазна с глоби е профанизация на наказанието. Вредно е, защото такава задача съдържа конфликт на интереси - наказващия печели от наказвания, а трябва да е безпристрастен. Отдавна с такива мисли опростачиха държавата ни, като естествен резултат е появяването на огромно мнозинство неграмотни шофьори, които служат само да пълнят хазната и гробищата.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали уж до сега причината за многото катастрофи била забраната на мобилните камери в колите на КАТ ? Ама те(камерите) и сега могат да се манипулират, защото се обслужват от живи хора.Така каза едно време висшият магистрат Лозан Панов.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На простия селянин и чисто нов автомобил да му купиш, пак ще се убие някъде, даже за тук трябват масово трабантчета
5
1
 
16
 
! Отговори
ххх преди 8 години
стигат 10 минути шофиране извънградско и причината за няколкото жестоки катастрофи всекидневно е кристално ясна... когато пътувам към БГ и влезем в Сърбия откъм запад започват състезателите...карат като безсмъртни..никакъв респект към чуждия и собствения живот. изпреварване без видимост.. реално много индивиди у нас психически не са годни да управляват МПС.. а бездействието на КАТ е престъпно, можем да се научим само за 3 месеца, и същевременно хазната да се понапълни от глоби ако има желание
4
1
 
5
 
! Отговори
Az преди 8 години
Гадна работа, все пак за някой тези хора са много повече от познат,приятел и тн.. Но тук идва тънкия гаден момент - не спазваш правилника и завършваш така.... Всички подценяваме закона но само някой го нарушават по такъв начин по който "спираш да пречиш" на другите...... Може да не съм прав но този които е карал напълно по правилник и е спазвал дистанция при конкретните условия винаги оцелява
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко са, можеше да се постараят още джигитите.
2
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Половината не са българи, не е толкова страшно. В Русия всеки ден загиват средно по 50.
1
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SAMO TOLKOVA-MNOGO SA MALKO.DA SE ZABRANI DVIGENIETO NA AVTOMOBILI NAD 5 G.