Opel Stock

JOHN COOPER WORKS PERFORMANCE ACADEMY с 1809 конски сили в България (Видео + Галерия)

Юли 03, 2015
JOHN COOPER WORKS PERFORMANCE ACADEMY

JOHN COOPER WORKS PERFORMANCE ACADEMY

Реклама Nissan X-Trail
Летище Лесново се оказа последната дестинация на тазгодишното издание на JOHN COOPER WORKS PERFORMANCE ACADEMY, което стартира на 19 май в Атина и гостува в България до края на тази седмица. Автомобили с обща максимална мощност от 1809 конски сили ще бъдат на разположение на клиентите на легендарната марка, заявили желание за участие в уникалното събитие.

Основният акцент на тематичното събитието попада върху новото MINI John Cooper Works, което се явява най-екстремна версия, оборудвана с най-мощния двигател, монтиран досега в сериен модел на марката. Двулитров, бензинов MINI TwinPower Turbo той обещава впечатляваща максимална мощност от 231 конски сили, максимален въртящ момент от 320 Нм, но среден разход на гориво от едва 5.7 литра на 100 километра. В стандартната си екипировка, MINI John Cooper Works идва с шестстепенна механична предавателна кутия, а като допълнително оборудване е налична шестстепенна роботизирана Steptronic Sport.

MINI John Cooper Works е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 6.3 секунди и за 6.1 секунди за версията си с роботизирана трансмисия.




Разнообразна In-Car-Infotainment програма на MINI Connected; интелигентно аварийно телефонно обаждане и MINI TeleServices чрез монтирана в автомобила SIM-карта; голямо разнообразие от функции и постоянни възможности за разширение чрез Apps с интеграция в автомобила със смартфон; ексклузивни за MINI функции като Mission Control, Dynamic Music, Driving Excitement и MINIMALISM; MINI Connected XL Journey Mate с Traffic Radar в реално време;достъпът до интернет позволява и ползването на социалните мрежи като Facebook, Twitter, foursquare и Glympse, приемане на RSS Newsfeeds, както и Entertainment-предложения като Spotify, GoPro, AUPEO!, Stitcher, Deezer, Audible, Napster/Rhapsody и TuneIn. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии