Lasurit eshop

Завърши 15-ият Тенис Турнир Peugeot

Завърши 15-ият Тенис Турнир Peugeot

Завърши 15-ият Тенис Турнир Peugeot

Реклама Opel Stock
Източник: www.peugeot.bg

Вчера на кортовете на тенис клуб „Левски-София“, завърши 15-ото издание на най-големия любителски турнир в България – ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT. 120 ентусиaста от цялата страна мериха сили в надпреварата. Едни срещу други на корта се изправиха представители на София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Стара Загора, Нова Загора, Казанлък, Ямбол и Самоков. Победители са Маргарита Минева и Христофор Минев от София.

Срещите започнаха в събота, 23 май 2015 като участие взеха 60 двойки от цялата страна. Мачовете се проведоха по формулата 2 от 3 тай-брека. Полуфиналите и финалът се играха в 3 от 5 тай-брека.

Победителите в 15-ия тенис турнир PEUGEOT са Маргарита Минева и Христофор Минев. На финала те преодоляха противниците си Илиана Воденичарова – Цоло Цветков с резултат 4/7 8/6 6/8 7/4 7/4.

Двойката Минева-Минев преодоля 60 двойки по пътя към голямата награда – посещение на международния турнир Roland-Garros в Париж на 3 юни 2015. Самолетните билети София-Париж-София са осигурени от Air France, а поканите за престижния тенис турнир – от BNP Paribas.

Класиралите се двойки на второ (Илиана Воденичарова – Цоло Цветков), трето (Гергана Николова – Петър Лазев) и четвърто място (Жанета Сайтова – Юлиан Енчев) –получиха награди, предоставени от верига спортни магазини SLS.

Тази година София Франс Ауто отново направи реверанс към клиентите си като награди и двойката на най-добре класиралия се според ранглистата собственик на автомобил Peugeot. Двойката победител при клиентите на марката е Илиана Воденичарова – Цоло Цветков. Призът отново е посещение на Roland-Garros на 3 юни 2015.

Участници и зрители имаха възможността да се насладят на изключително оспорвана и интересна надпревара, множество позитивни емоции и приятни изживявания.

За всички участници в турнира се разигра томбола с много предметни награди, осигурени от официалните партньори на Peugeot – BNP Paribas и верига спортни магазини SLS.

По време на турнира, участниците и посетителите имаха възможност да се запознаят с най-актуалните представители на марката – най-мощния сериен модел на Peugeot – RCZ R, спортните Peugeot 308 GT и 508 GT, Автомобил на годината 2014 в Европа – Peugeot 308 и 308 SW, и градския кросоувър Peugeot 2008. Най-новата гама скутери и велосипеди Peugeot също беше представена.

Официални партньори на турнира са Air France, BNP Paribas, SLS, Изворна вода Балдаран и Загорка. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Спорт Peugeot

6-ТЕ ЧАСА НА ИМОЛА: PEUGEOT 9X8 2024 готов за състезателния си дебют

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус

Всичко за ... Новото C3 на Citroen

Апр 16, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Alfa Romeo

Alfa Romeo: Името Milano не е OK? Тогава нека е “Alfa Romeo Junior”!

Апр 16, 2024