Lasurit eshop

Делегати от Общокитайската Асоциация на журналистите в завода на Литекс Моторс край Ловеч

Делегати от Общокитайската Асоциация на журналистите в завода на Литекс Моторс край Ловеч

Делегати от Общокитайската Асоциация на журналистите в завода на Литекс Моторс край Ловеч

Реклама Opel Stock
На 20 май на официално 4-дневно посещение у нас пристигна отговорна делегация от Общокитайската Асоциация на журналистите. Високопоставените гости са в страната ни по покана на Съюза на Българските журналисти и ще останат до 24 май. В делегацията влизат 7 ръководители на водещи китайски медии и инфорнационни агенции, сред които Китайската информационна агенция, Beijing Daily, China Daily и др. Официален превозвач на делегацията по време на престоя им в България е Great Wall България.

На летището журналистите бяха посрещнати от два луксозни автомобила H6 и специалния двуцветен H6 Domino, от които бяха очаровани. Произведените в България автомобили впечатлиха делегатите с комфорта, богатото си оборудване и вътрешното пространство.
Програмата им е натоварена с множество срещи с представители на медии и местата власт, както и пресконференции в столицата и извън нея.

Едно от интересните неща в програмата на гостите е посещението на завода на Литекс Моторс край Ловеч, на път към Велико Търново, днес. Визитата е по настояване на китайските гости, който са запознати добре с марката Great Wall, но споделят, че досега не са имали възможност да посетят заводите на бранда в родния си Китай.

Журналистите детайлно разгледаха завода и поточните линии, докато директорът им разказа подробно как е организирана работата в завода, начина, по който се проследява дейността на всеки един оператор, както и как се контролира качеството на автомобилите, произведени от Литекс Моторс.

Особен интерес за китайците беше допълнителната вътрешно въведената системата VES (Vehicle Evaluation System), благодарение на която всеки автомобил, който се произвежда преминава редица тестове, така че да се гарантира най-високо качество. VES е уникална за България четиристепенна международно призната система за одит на автомобили, която водещите японски автомобилостроители използват в производствата си, за да контролират постоянното отлично качество. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии