15-годишен подкара кола и си направи гонка с полицаи

Автомобилът бил на дядо му
3 май 2015 21:10,
10
15-годишен подкара кола и си направи гонка с полицаи
Снимка: архив, Булфото

15-годишно момче от Горна Оряховица подкарало автомобила на дядо си и опитало да избяга от полицейски патрул,информират от полицията във Велико Търново.

В петък около 18,30 ч. по ул. ''Цар Освободител'' в железничарския град полицейски патрул забелязал лек автомобил ''Роувър'', с непълнолетен водач. Униформените незабавно подали светлинен и звуков сигнал за спиране.

Автомобилът не само, че не се подчинил на полицайското празпореждане, но дори увеличил скоростта.

Следвана от полицейския автомобил, колата се отправила в посока кв. Калтинец. Навлизайки в квартала автомобилът спрял и водачът и спътникът му направили опит да избягат.

Полицаите хванали двамата бегълци. Пред униформените момчето разказало, че се възползвало от отсъствието на дядо си, отишъл в дома му. Без негово знание и съгласие взел ключовете за автомобила, след това повикал свой връстник за компания и тръгнали из града, за да се повозят.

Момчетата са предадени на родителите си. По случая е заведена преписка, която е подготвена за доклад в прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
Anon преди 8 години
Абе вие все едно сте били света вода ненапита на тези години. Не сте правили глупости, само сте си стояли вкъщи, писали сте си домашните и сте четяли книги. Как не са ви канонизирали, не знам. А до остроумника който се изцепи с това как така са ги познали че са непълнолетни; Ти разлика между един 15 годишен и 18-19-20 годишен не можеш ли да направиш? Аман от ***.
6
1
 
3
 
! Отговори
Оптимист преди 8 години
После ще има да се хвали пред съучениците си :)
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тия деца после убиват хора,а в повечето случаи ДЕЦА.Ако този *** беше убил човек какво щеше да кажеш
4
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...."патрул забеляза непълнолетен водач"Родната полиция отново разцепи мрака, журналистите ни също с отразяването на новината.Вероятно всяка патрулка е вече оборудвана с устройство за определяне възрастта на водача.П.С. после пък и автомобила не се е подчинил... ,че и аз да съм автомобил не бих се подчинил хи-хи-хи. Да съдят автомобила :))) Явно ,че репортера на новината ще му приляга пагон и STOP-палка , повече от отразяването на новини.
3
5
 
18
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
коментиращите пак изтрещяха , навремето мои съученици си изкараха шофорска книжка за КАМИОН на 16години и ти идваше в комплектс А,В и Т категории . Вярно че до 18г. нямаш право да караш , но все пак някой беше решил ,че на 16 си достатъчно способен аа шофираш учебната ГАЗ-ка по улиците на Варна
2
5
 
47
 
! Отговори
тъп народ преди 8 години
ако глобата за шофиране без книжка беше 1000 лв. или повече малко селчовци щяха да се правят на мъже.Българина е тъпо животно и го оправя само бой и голяма и тлъста глоба.Ако този лайнянко беше умрял при катастрофа,полицаите ли щяха да са виновни или тези ,които са го направили и възпитали като *** още от 15 годишен.После чакай този *** да стане човек.
1
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това всички сме го правили , направиш две кръгчета из квартала , изядеш два шамара от баща ти и после ключовете за колата "изчезват" мистериозно и чакаш да направиш 18 , зада подкараш колата на тате отново