Не бил в Катманду, а в Северна България

И Михаил Миков инспектира пътища в страната
Обновена: 4 май 2015 06:49 | 3 май 2015 20:22,
59
Не бил в Катманду, а в Северна България
Снимка: БСП

Председателят на БСП Михаил Миков провери състоянието на международния път II-14 Видин-Кула-Връшка чука, който се нуждае от спешен ремонт.

"Не съм в Катманду, както би си помислил всеки, а на международен път, който свързва България и Сърбия“, заяви лидерът на социалистите в коментар, придружаващ публикуваните във Фейсбук снимки от инспекцията на трасето.

Настилката в отсечката между Видин и Кула се разцепи от свлачище преди седмици и шофьорите са принудени да заобикалят огромните пукнатини в проблемния участък по черен път. Ремонт е извършван последно през 2011 – 2012 г., когато Регионалното министерство се оглавяваше от Росен Плевнелиев и Лиляна Павлова, уточнява Миков.

"Задал съм два въпроса в парламента за ремонта на главния път за ГКПП "Връшка чука“, включително миналата седмица. До момента обаче отговор от управляващите няма“, посочва председателят на БСП.

"Като се хвърлят пари за магистрали, какво се случва с второкласната и третокласната пътна мрежа“, пита Михаил Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
до38 преди 8 години
Ами хайде тогава да се снимаме само когато се режат лентичките,а след това-остави ги,да се оправят,природата е виновна!
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обади се на Лили Срутището нали се виждате в Парлямента-Цирк.
29
3
 
2
 
! Отговори
mdaa преди 8 години
По-лошото от пропадналия път, който хората трябва да заобикалят с километри, е популистките цели, за които се използва.Дали щеше да се снимаш така , ако все още беше на власт? Мм, длуга'ю Михауиу ??Хората не ядели асфалт, какво ядат? ПО 30 лв на глас на избори и после пак същата.
28
2
 
6
 
! Отговори
Утигур преди 8 години
Самите коментари казват всичко ;-)А сега кажете за асфалта и дали се яде - а като няма как да дойде линейката и хляба до селото?Червената крепост на България беше с години изоставена в това положение, за едни за лош, а за други уви добър късмет изпълнена само с настроения за бедни и онеправдани пролетариати-избиратели - докато техните ръководители масово се бяха вече преместили към София и все страдаха отдалече по милия роден край.
27
4
 
7
 
! Отговори
ист преди 8 години
Това е новото лого на БСП.
26
6
 
7
 
! Отговори
yo преди 8 години
Той смешника си е от Кула и ходи да пропагандира за пътя, сякаш само там е проблемен участък. Бас ловя, че за нито един подобен участък няма да си мръдне пръста! :)
25
6
 
17
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
И пътя като БСП,пропаднал
24
0
 
12
 
! Отговори
до26 непукист преди 8 години
Явно колко си запознат.Този път пропада през 4-5 години и въпреки това го асфалтират.Всеки би се замислил,да не говорим пък за специалист.
23
18
 
29
 
! Отговори
влак преди 8 години
Миков, скачай в трапа и да те зариваме, че не мога да ти гледам пяната, нагла комуноидна мутра.
22
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Като се хвърлят пари за магистрали, какво се случва с второкласната и третокласната пътна мрежаКаква второкласна и третокласна мрежа, тя и извънкласна по всички показатели.
21
4
 
16
 
! Отговори
nepukist преди 8 години
37 - геоложко проучване се прави когато се строи, а не когато се ремонтира. Дано само във форумите да си пътен инженер, а не и в реалния живот.
20
7
 
13
 
! Отговори
пътен инженер преди 8 години
Когато се ремонтира път трябва първо да се направи геоложко проучване на терена,но това явно не е направено.
19
17
 
36
 
! Отговори
KIRES преди 8 години
ТАМ ТИ Е МЯСТОТО ЧЕРВЕН ***! КРАДАХТЕ, КРАДАХТЕ И СЕГА ПИТАТЕ ЗАЩО Е ТАКА!
18
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Батко и братко не бяха ли по време на тройната коалиция? Бяха. Каквото и да отсъди """справедливия""" български съд.... А на Струма се продъни точно този участък , дето го правиха по времето на Орешарски. И там М. Манолова ходи да си показва рунтавия терлик в цикламеното костюмче.
17
4
 
8
 
! Отговори
Не бойте се ,бе... преди 8 години
Партията ше оправи тия пътища ..."КЪМ КОМУНИЗъМА" бе....ха,ха,хааааааааааааааа.....ШЕ ВЪРВИТЕ ПО НЕГО ---КОТО ПО МЕД И МАСЛО/..ама от фашисткото от Германия/...и /меда от Китайския.../!БЪЛГАРСКО МЕД И МАСЛО В БЪЛГАРИЯ ИМА...АМА САМО НА ХОРИЗОНТА ------КЪМ КОМУНИЗЪМА!!!!НАЛИ ЗНАЕТЕ , КВО Е ТОВА ..."ХОРИЗОНТ".ха,ха,хаааааааааааааааа...
16
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименструма се разцепи веднага, понеже е строено с много малко пари, все пак нали ртябва да се задели процент за тиквата, как се прави политика без пари. тиквиня е заплаха за националната сигурност на страната.
15
28
 
30
 
! Отговори
ДО 16 преди 8 години
Не само северна - цяла България я чака същото с некадърната власт на ГЕРБ.
14
11
 
23
 
! Отговори
Един от Монтана... преди 8 години
МИШО ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!!!Пътя от Монтана за Видин се строеше още от Комунистическо време!Строеше се , по искане на местните ***-шумкари ----ЗА ДА МИНАВА МАГИСТРАЛАТА ЗА ВИДИН ПРЕЗ ТЕХНИТЕ СЕЛА!Що материали се изкрадоха от тоя път -----питайте хората от Монтана!МАААНЕТЕ ГО МИШО ......ПРАВИ СИ ПИАР , С ТИЯ ДУПКИ ПО ПЪТЯ ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
3
 
17
 
! Отговори
до16 др.данко преди 8 години
Това е пътя към Европа.Радвай се,че живееш в България!
12
10
 
16
 
! Отговори
Др.Данко... преди 8 години
Мишееееееее.....това "Пътя към КОМУНИЗЪМА" ли е ,бе....ха,ха,хаааааааааааааа...?????!!!Май , нема много желаещи да пътуват за там.....??????!!!!!