New Dacia Duster

Новият флагман на Cadillac - CT6 – голям, луксозен и с нови технологии - видео

Новият флагман на Cadillac - CT6 – голям, луксозен и с нови технологии - видео

Новият флагман на Cadillac - CT6 – голям, луксозен и с нови технологии - видео

Реклама Renault Arkana
След месеци чакане най-после видяхме новият Cadillac CT6 „издание“ 2016-а, който става и флагман на марката. Той е „пакетиран“ с всякаква очаквана от марката луксозност и притежава дълъг лист от нови технологии.

За колата са предвидени три варианта на моторите, сред които изцяло новият 3-литров, двойно турбо с мощност 400 к.с. Другите два мотора са 2-литров турбо и 3,6 л V6 с атмосферно пълнене, като и трите работят с напълно нова, 8-степенна автоматична предавателна кутия.

Колата изглежда голямо, но е изненадващо лека, заради използването на новата архитектура Omega, използваща 13 алуминиеви пространствени конструкции в структурата на купето си. Алуминият е широко използван в купето на колата, което дава възможност то да тежи едва 1676 кг.

Активното окачване на автомобила с частично управляемите задни колела осигуряват плавно, контролирано возене, достойно за луксозното позициониране на автомобила. Сред правещите впечатление неща са кожените кресла с пет програми за различно масажиране, задните саделка са охлаждаеми и отопляеми, климатикът е с четири индивидуални зони – по една за всеки пътник.






Аудиосистемата Bose е с 34 говорителя, огледалото в купето е с изображение от камерата за гледане назад, а на централния дисплей се изкарва външното изображение на камера с обхват 360 градуса около колата. Специална система прави видеозапис на околността по време на движение на автомобила и когато той е паркиран. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024