Лицензът на ЦСКА остава застрашен заради дългове към "Чавдар" и "Локо" (Пловдив)

От ЦСКА за първи ден от повече от седмица запазиха мълчание

© LAP.bg

От ЦСКА за първи ден от повече от седмица запазиха мълчание

Лицензът на ЦСКА за участие в евротурнирите остава застрашен заради задължения към други клубове. Това става ясно от изказванията на представители на "Чавдар" (Етрополе) и "Локомотив" (Пловдив).


Червените, както и всички останали клубове от А група, спазиха срока и представиха в БФС необходимите документи. Дали те са изрядни предстои да провери лицензионната комисия.


Собственикът на "Чавдар" Емил Димитров заяви пред Тв7, че ЦСКА все още не е платил дължимото за трансфера на Ивайло Чочев в "Палермо". Според думите му става въпрос за 700 хил. лева.




От "Локомотив" (Пловдив) претендират за 200 хиляди за трансфера на Пламен Крачунов. Председателят на сдружение "Бъдеще за Локомотив" Диан Колев обясни пред "Канал 3", че никой от ЦСКА не се е свързал с клуба.


За сравнение от "Левски" обявили, че ще платят на пловдивчани 96 хил. лева от общо 120 хиляди, дължими за привличането на Аймен Белаид и е постигнато споразумение.


Преди седмици главният акционер на ЦСКА Александър Томов каза, че "Локомотив" не е страна по случая и дългът е прехвърлен към НАП. Според бившия адвокат на червените Радостин Василев, който защитава интересите на черно-белите, това не е вярно. "ЦСКА изгоря", написа Василев във Facebook във вторник следобед.