Opel Stock

Hyundai i10 с награда за Най-добра градска кола

Мар 31, 2015
Hyundai i10

Hyundai i10

Реклама Skoda Kodiaq
Hyundai i10 получи поредното си признание във Великобритания, като този път доверие на модела гласува изданието Fleet News, определяйки го за Най-добър градски автомобил на 2015-та година.

Като основни предимства и основни "виновници" за високата си оценка за Hyundai i10 от Fleet News посочват високо качество на изработка на интериора, ниските експлоатационни разходи, както и добавената стойност от петгодишната заводска гаранция, с която се предлага компактния модел.

"Корпоративните клиенти са важна част от нашата продажбена стратегия във Великобритания и поради тази причина за нас е много важно да сме сигурни, че нашите автомобили са привлекателни както за частните клиенти, така и за бизнеса. Тази награда е доказателство за нашия продължаващ успех на пазара при корпоративните сделки и за това, че сме в състояние да предлагаме привлекателни продукти на нашите клиенти", коментира Тони Уайтхорн, президент и изпълнителен директор на Hyundai Motor Великобритания.

От момента на лансирането си на пазара във Великобритания през януари миналата година, i10 се доказа като много успешен за марката модел. През 2014-та, Hyundai стана първата корейска компания с продажби от 25 000 от конкретен модел за една година. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Tesla Xiaomi

Xiaomi лансира първата си електрическа кола. Цена е изненадващо достъпна

Мар 29, 2024
Авто Новини Авто глобус

Пролетната проверка на кемпера

Мар 29, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Suzuki

Февруари 2024: Suzuki записа ръст от 11.5%

Мар 29, 2024