Цацаров в защита: Бецова не е гнила ябълка

Главният прокурор отговаря задочно на френския посланик
Обновена: 27 фев 2015 17:18 | 27 фев 2015 17:18, Веселина Йорданова
26
Цацаров в защита: Бецова не е гнила ябълка
Сотир Цацаров. Снимка: архив, БулФото

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че не възприема асоциирането на българските магистрати с "кошница ябълки". Чрез прокурорския пресцентър Цацаров отговори задочно на френсия посланик Ксавие дьо Кабан, който пита в социалната мрежа "Туитър": "Боряна Бецова каква ябълка е?".

Бецова е магистратът, който отказа да образува дело срещу депутата от ДПС Делян Пеевски и майка му. Отказът беше в отговор на сигнал от преди година от "Протестна мрежа", припомня БНР. Тя е и наблюдаващ прокурор, който проверява четирима активисти на "Протестна мрежа".

Проверката срещу Асен Генов, Антоанета Цонева, Николай Стайков и Константин Павлов е по сигнал на собственик на електронен сайт и обхваща твърденията на подателя на сигнала относно източниците и размера на техните доходи.

Няма основание да се счита, че подателите на сигнали, включително и посочените по-горе лица, имат своеобразен имунитет, когато сигналът е подаден срещу самите тях, завяват от прокуратурата.

Цацаров посочва, че автор на този образ (за гнилите ябълки - бел. ред.) е именно посланик Дьо Кабан. При така наложилото се сравнение ще следва да се заяви ясно в същия тон. Боряна Бецова не е "гнила ябълка". Тя е прокурорът, който ще внесе обвинителен акт срещу бившия народен представител и председател на правната комисия по дело с висок обществен интерес, заявява Цацаров, визирайки делото срещу Христо Бисеров.

Обвинител номер едно заявява категоричната си позиция, че стои зад всеки прокурор и следовател, който изпълнява законовите си задължения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
ДАН преди 9 години
До Анонимен..............И СИ И ВЯРВА.........А,НАРОДА???????????
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
френската гнила ябълка , много се е взел на сериозно , че може да е последна инстанция , на правосъдната система , а американците веднага нададоха вой , в защита на свойте протежета , на които им дават добри пари , за да водят антибългарска политика , а предатели България е имало , за които за няколко среберника , ще продадат и собствената си майка . Какво лояо има да се проверят и тях , има ли нещо за криене , та се плашат от проверка , ако всичко е нормално , тогава не трябва да се притесняват
20
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бецова може и да не е, но Цацаров е!!!
19
2
 
8
 
! Отговори
Мунчо от село преди 9 години
И тоя е като ония предишните.Крие се под бюрото си щом трябва да повдигне обвинение към някой властимащ мафиот.Където и да посегне,мафия и политици са оплетени като свински черва-ще се разсмърди.
18
2
 
15
 
! Отговори
до 17 преди 9 години
А бе папагал неграмотен.Тия 16 млд са за покриване на старите задължения на ниска лихва,за КТБ и резерв.А КОЙ събори КТБ? КОЙ,КОЙ,КОЙ.Щом си толкова отворен кажи КОЙ.
17
0
 
9
 
! Отговори
?! преди 9 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
16
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бай ИванИ аз като работодател на Бойко и министрите му също ги уволнявам и парламента който наруши конституцията и гласува 16 милиарда заем също уволнявам.
15
0
 
19
 
! Отговори
Жоро-Хъша преди 9 години
Всичките сте гнили и воните отдалече, щом и задграница ви усещат вече.Само яка метла и стирказа вас и мноооого хлорна вар за вас след вас.*** ***!!!
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скапаната Цаца се прави на ибрямбашия1
13
0
 
18
 
! Отговори
демос преди 9 години
Цацаров,Цацаров.За четвърт век се нагледахме на прокурори,съдии,мафиоти,контрабандисти ,бели якички,партии,партийки,"източени"/крадени/ милиарди и резултат 0.000 000 000. За кокошкарите съда е известен.Хайде спретнете другия съд за мафията облечена във власт.
12
3
 
17
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
Хм,...дебел комунист.В деня на размисъл в хор с Мая Манолова вдигаха пара за разни джипове с двойни дъна,в които Бойко си криел бюлетините.Аз като един от работодателите на Цацаров го.... уволнявам...
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добра де нале вашите хора са чисти и почтени що се притеснявате.Сега вярно че Асен Генов с Константин Павлов получили общо 120 000 щатски долара от Институт "Отворено общество" и от Тръста за гражданско общество.Ама това пари ли са ?Антоанета Цонева получил от Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа съответно 76 500 долара за периода 1 юли 2011 година - 1 октомври 2012 г. и 75 000 долара за периода 15 юни 2012 - 15 юни 2013 г.През 2013 " от Америка за България" 194 000 лева по проект "Гражданско общество и демократични институции". Институтът за развитие на публичната среда
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РУСКАТА МАФИА НАБРОЯВА 500000 А БГ МАЙ ПОВЕЧЕ
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА БЕ НЕ Е ....ЗА ВАС НЕ СТИГАТ ЛОПАТИ ,ТРЯБВА БУЛДОЗЕР......НЯМА ОТТЪРВАНЕ ОТ ВАС....НАКЛАЛИ СТЕ СЕ КАТО *** И САМО ЛЪЖЕТЕ!
8
3
 
20
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Не знам за Бецова защото тя изпълнява твоите заповеди,но ти направо си покрит с мухал.
7
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да,точно тандема Костинброд- пеевски бареков манолова цацаров
6
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
цацов,има ли някой който да ви повярва,че имотното състояние на пеевски е панелен апартамент,12-годишен опел и 40 000 лева спестявания
5
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
цацата е една от главите на бг мафията
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цаца, ако ще чистим кошницата от гнилите ябълки да започнем с теб, а? Колко лапна за костинброд??? Или си мислиш, че хората забравиха?
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А какво стана с гнилите репи митничарите? Кога ще се направи обективна ревизия на имуществото им,както и на техните възходящи и низходящи,та и за брат и сестра? Известно ни е как се купуват имоти на близки хора,които след време като се вдигне мъглата си препродават имотите? Хайде действай Цацаров,ние сме ти работодател.