Борисов след стихиите: Съболезнования, властта е на крак

Гражданска защита, местните власти и министрите са мобилизирани
Обновена: 1 фев 2015 22:09 | 1 фев 2015 22:05,
131
Борисов след стихиите: Съболезнования, властта е на крак
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов изказа съболезнованията за жертвите на поройните дъждове. Той увери, че институциите работят за стабилизиране на ситуацията.

„Изказвам моите най-искрени съболезнования към близките и семействата на жертвите на водната стихия и ураганните ветрове през изминалото денонощие”, написа министър-председателят в профила си във „Фейсбук”.

Още по темата
„Всички екипи на Гражданска защита, местните власти и министрите са мобилизирани в засегнатите региони и се работи за стабилизиране на ситуацията”, написа още той.

Няколко жертви и загинали е равносметката от природните бедствия в страната през последното денонощие. Както Dnes.bg писа баща и 9-годишният им син загинаха в придошлата река в землището на село Илинденци, община Струмяни.

Двама души, мъж и жена, се издирват, след като джипът им падна в река Девинска в Девин. На мястото не е открит спирачен път, вероятно шофьорката е натиснала газта вместо спирачката, разказаха близки на семейството. Според шефа на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Смолян Красимир Шотаров пред "Фокус" телата на двамата вероятно са попаднали в язовир "Цанков камък".

30-годишна жена се издирва в Петрич. Тя е изчезнала след разходка край бурните води на река Луда Мара.

Днес стана ясно и за друга жертва на стихията – млада жена загинала вчера в Русе след като дърво, пометено от вятъра, се стоварило върху автомобила й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
топчп преди 9 години
Става дума за 79, а не за70.Извинявам се на 70
74
1
 
0
 
! Отговори
топчп преди 9 години
До 70 първо се научи да пишеш на български - ш, а не 6. Кой клас си завършил, умнико?
73
1
 
3
 
! Отговори
Ако не знаете преди 9 години
Когато от АТАКА предложиха водоемите да се стопанисват от държавата, ВСИЧКИ ГЛАСУВАХА ПРОТИВ!!!
72
2
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
ujasno e
71
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 78 абе ***,какво иска6 всичкият народ отива на работа на запад,естествено че и гн Министър Председателят Боико Борисов 6тее със нас.Ти ако си МП със кои 6теси бе ***.От Боико не зависи а от хоръта на където тръгнат.Гн Борисов е наи стабилният Министър Председател от като свят светува.Нито сте коуорави нито сте глухи,за броени дни вижте колко милиярда вкара от ЕС в БГ.Така че ва6ите коментарии са от завис и са изли6ни.Вие сте за разрухата на БГ.
70
5
 
5
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
Доста уплашен изглежда на тая снимка великия вожд на Герб! И май не само заради бедствията. Може би вече е разбрал, че приятелството със САЩ хич не е безопасно! Щото тая мобилизация не е случайна само двайстина дни след посещението на Джон Кери. Цар Борис плати с живота си, но не изпрати български войници срещу Русия. А да видим този господин какви ще ги свърши!?
69
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KRISTALINA SHTE VI POMOGNE--AMA NIKOGA
68
7
 
3
 
! Отговори
То преди 9 години
Само Бойко ви е в устата. Но една птичка пролет не прави! Погледнете се по населени места. Всички в службите роднини и всички крадат. Кметовете на по-големите населени места станаха милионери, построиха замъци. А къде сте вие пишещи тук . Мързиви да гледате, а само роптаете. Защо не се вдигнете на крак и започнете от местните управляващи и местните дерибеи, и разните местни мутри. Прочистете БГ от тях, а после търсете вината на Бойко. крадливо племе българско. Всеки ограбва някой. Не става ме..
67
6
 
14
 
! Отговори
гарабедчо преди 9 години
Стига бе Бойко стига бе, изморихме се, много лъжеш бе човек. спри и се махни.
66
2
 
27
 
! Отговори
До 113 преди 9 години
Парите за саниране на панелките ще влязат директно в нечий джоб!В българия безплатен обяд няма.Който има възможност сам ще си санира къщата или апартамента.
65
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Властта в българия е в крах!!
64
1
 
22
 
! Отговори
Препрограмиране преди 9 години
Парите от програмата за саниране на панелките с парно отопление трябва да се пренасочат за построяване на къщи за бедстващите хора!
63
10
 
5
 
! Отговори
ТаРиРиРам преди 9 години
Честит тематичен празник на Станишев. С пожелания да ползва предпазни средства при нерегламентирани контакти.
62
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква Гражданска защита какви пет лева, бе ***? Няма Гражданска защита в РБ. Ти я ликвидира преди 6 години, а сега берем плодовете от мъдрото ти държавническо управление.
61
11
 
5
 
! Отговори
Честит празник преди 9 години
Станишка и левите от Лява България да почерпят!
60
15
 
5
 
! Отговори
ББ преди 9 години
Левите п.едали рано, рано са ми седнали на оная работа!
59
9
 
1
 
! Отговори
до 104 преди 9 години
Баба Мравка не така, щото ще ти смачкам носапосле ще ти извия вратаи накрая ще те *** в г.за!
58
3
 
19
 
! Отговори
info. преди 9 години
Войните са два вида,кръвен и безкръвен път.При първият загиват хора от оръжие,но втората е най опасна,там по икономически тактики могат да се затрият цели народи.А с този темп на развитие от тази безкръвна война,България ще стане мит след 20год.Този на снимката е един от съучастниците по закриването и разпределянето на територии от България към Турция.след 20год.
57
4
 
37
 
! Отговори
МРАВКА преди 9 години
ТОЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ ПРАВИ НА ***. КАКВИ ИНСТИТУЦИИ,КАКВО ПРАВИТЕЛСТВО? ВСИЧКО Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ .КЪДЕ СА ВИ ПРЕВАНТИВНИТЕ МЕРКИ?ВСИЧКО Е СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА.ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ ОСВЕН ДА КРАДЕТЕ.
56
5
 
30
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
Прав е Тиквуня.Властта е на крак./на един крак/