Георги Дерменджиев: Не ме интересува кой ще свири мача с ЦСКА

Георги Дерменджиев смята, че двубоят с ЦСКА е само един от поредицата в първенството

© LAP.bg

Георги Дерменджиев смята, че двубоят с ЦСКА е само един от поредицата в първенството

Старши треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев не се притеснява от създалото се напрежение около съботния мач с ЦСКА, тъй като отборът вече е натрупал достатъчно рутина във възлови мачове.


Той определи двубоя като "пореден от първенството", в който няма да се реши спечелването на титлата.


"Подхождаме с уважение към ЦСКА, но утрешният мач не решава нищо, а е само един от многото предстоящи срещи. Създаде се голямо напрежение около този двубой, но това няма да ни повлияе, тъй като "Лудогорец" има достатъчно рутина", коментира Георги Дерменджиев пред репортери.




Футболистите на "Лудогорец" няма да получат премии, дори и да победят ЦСКА, разкри още старши треньорът на разградчани.


"С риск да ме накажат ще кажа, че "Лудогорец" не получава премии за вътрешно първенство. При нас е така, когато отборът е първи, тогава започва да получава премии. Когато е втори, не получава премии", каза още треньорът на разградчани.


"За мен е важно да излезем утре и да изиграем един мач, какъвто искаме да изиграем. Не ме интересува кой съдия ще свири срещата, защото вярвам, че всички имат качествата да се справят. Не го казвам специално за този мач, а въобще е такова мнението ни", коментира той.


Той отрече да е вариант за национален селекционер, въпреки че името му се спряга за овакантения от Любослав Пенев пост. "В момента ме интересува само "Лудогорец", каза той.