Обновената Mazda CX-5

Моделът дебютира пред публиката на автосалона в Лос Анджелис
20 ное 2014 17:15,
0
Обновената Mazda CX-5
Снимка: Mazda

Обновената версия на кросовъра Mazda CX-5 дебютира пред публиката на автосалона в Лос Анджелис. Моделът е получил модернизирани екстериор и интериор, като в Европа ще предлага избор от 4 задвижващи агрегата.

Промените в екстериора не са мащабни, което очаквано, тъй като моделът на Mazda вече признат за един от най-добре изглеждащите в сегмента. Сега предната част разчита на ревизирана решетка на радиатора с хоризонтални ребра, нови светлини срещу мъгла, челни фарове с нов дизайн и различна броня. Отзад сериозни промени не се забелязват, но от Mazda поясняват, че предните и задни светлини са оборудвани с LED технология. Нова е гамата от джанти.

Интериорът е получил повече новости. Обновеният модел разполага с нова централна конзола, различно управление на климатичната система, електрическа ръчна спирачка, напълно нова инфо-развлекателна система и др. Освен това материалите са с по-високо качество, използван е повече хром, а шумовете и вибрациите в купето са редуцирани с 10%, сочи информацията.

Промени в гамата от мотори няма. Обновената Mazda CX-5 ще се предлага с избор между два бензинови и два дизелови двигатели. Бензиновите са от серията SKYACTIV-G и имат обем от 2.0 литра, като генерират 160 или 165 к.с. Дизелите са SKYACTIV-D, имат обем от 2,2 литра и генерират 150 или 175 к.с. Задвижването е към предните или към четирите колела. Възможно е към гамата от бензинови мотори да бъде прибавен и 2.5-литровия SKYACTIV-G със 192 к.с.

В Лос Анджелис японската компания представи и своя нов компактен кросовър CX-3.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари