В София улиците се обработват със смеси срещу заледяване

Работят 78 специализирани машини
Обновена: 26 окт 2014 09:12 | 26 окт 2014 09:09, Елка Василева
9
В София улиците се обработват със смеси срещу заледяване
Снимка: Булфото

Поради снеговалежа над София продължава работата по обработване на улици и булеварди със смеси срещу заледяване. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Фирмите, ангажирани с дейностите, изпълняват и почистване на сняг.

Общо 78 специализирани машини работят към момента на територията на града, като в готовност са 132 машини.

Разпръскват се смеси срещу снега в районите „Витоша”, „Панчарево”, „Банкя”, „Възраждане”, „Връбница”.

Започна обработка на Южната дъга, бул.”Цариградско шосе” и бул.„Брюксел”. В район „Витоша” и планината Витоша се извършва почистване на сняг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Софиясняг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обработката с реагенти е престъпление, може да не ви харесва, но автомобилите гният без значение къде са произведени, тази химия попада във всяка цепнатинка на калниците и си върши работата. Подметките на обувките се ронят, тази вода после отива в реки, посеви, продукция, а вие плюете марките... Няма как да впрегнем хората да чистят с лопати пък и в Бг е популярно да си направиш къща за милиони и да не направиш път дотам, понеже той не е твой- манталитет, какво да се прави...
7
1
 
0
 
! Отговори
Рачо преди 9 години
Спокойно, общината е поръчала от новите руски снегорини "земя-въздух".
6
1
 
2
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Abe P L E M E, kak moje da ste bedni i kradeni, da vi biqt otgore neprekusnato po kratunite i vie otnovo da se karate mejdu vaz si!
5
2
 
1
 
! Отговори
КуРти преди 9 години
Дишай и не се напрягай излишно! Ще те разочаровам, не позна, карам германски автомобили, НЕгниещи и доста добре шумоизолирани и бензинови, а ремонтите.............за тях си има сервизи, аз с такива дейности не си губя времето, не си вади изводи за останалите по себе си.
4
3
 
4
 
! Отговори
до Курти преди 9 години
А ти вероятно си механик-водач на канцерогенен френски дизел,който управляваш със шлемофон и за да не ти паднат зъбите от вибрацийте го изкарваш един път в годината! През останалото време го ремонтираш или не можеш да го запалиш през зимата!
3
2
 
3
 
! Отговори
Гошко преди 9 години
Явно слабоумните янки се заиграват с ХАРПа щото тук е над 10 гр в шведскоИ атлантите така си играли навремето та станали курбан!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАКВО ЗАЛЕДЕЯВАНЕ ВИ ГОНИ? ЗА ДА СЕ ЗАЛЕДИ ВИ ТРЯБВАТ МИНУСУВИ ТЕМПЕРАТУРИ. ПРИ 2 ГРАДУСА НАД НУЛАТА НЯМА КАК ДА СЕ ЗАЛЕДИ.
1
6
 
5
 
! Отговори
КуРти преди 9 години
Ей сърце нямате, съобразявайте се, че има хора каращи опел и разни японски душегубки, до пролетта ще им останат само двигателите. :D