Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Никола Спасов: Затруднихме максимално Лудогорец
Автор: Екип Varna24.bg 08:19 / 26.10.2014Коментари (0)644
© Bulphoto
Треньорът на Черно море Никола Спасов поздрави Лудогорец за успеха с 2:0 над неговия отбор, но изрази мнение, че "моряците" са затруднили максимално шампионите в Разград.

"Наистина съжалявам за загубата, нормално е. Да честитя искам победата на Лудогорец, надиграха ни и заслужено взеха победата, но мисля, че ги затруднихме максимално. Опитахме се да играем по най-агресивния начин, с много нападатели, атакуващо. Просто не се получи, направихме много грешки. Единствено не съм доволен, че когато владеехме топката не бяхме толкова сигурни, но съм убеден, че в това отношение ще ставаме само по-добри", сподели Никола Спасов.

Наставникът на варненци не счита поражение като гост от настоящия първенец за нещо фатално. "Тази загуба не нарушава абсолютно нищо. Опитахме се да играем отворено и нападателно. Играем във всеки мач атакуващо и с желание за победа. Няма страшно. Нищо страшно не е станало, че сме загубили от Лудогорец в Разград. Те са един много сработен отбор. Удоволствие е да се играе с толкова добър отбор".

Във вторник за Черно море следва домакинство на Славия в първи осминафинал за Купата на България, а в неделя на "Тича" гостува Ботев (Пд), но "моряците" имат много кадрови проблеми. Въпреки това, Никола Спасов не смята да дава шанс на юноши в тези важни срещи.

"Очаквам максимално повече играчи да се завърнат поне за мача за първенство. За вторник ще бъдем в същия вид, даже след картона на Котев ще сме с един по-малко. Няма страшно, трябва да се справим в този ни вид. Сигурен съм, че контузените ще се оправят и в следващите мачове ще разчитам на тях. На тоя етап не мисля да използвам футболисти от юношите и дублиращия отбор, поне докато мога да използвам хората от първия отбор".


Още по темата: общо новини по темата: 14
26.10.2014
26.10.2014
25.10.2014
25.10.2014
24.10.2014
24.10.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: