Skoda Monte Carlo

Dartz напъхва 1500 "коня" в бронираната си Черна акула - видео

Dartz напъхва 1500 "коня" в бронираната си Черна акула - видео

Dartz напъхва 1500 "коня" в бронираната си Черна акула - видео

Реклама Opel Stock
Латвийският производител на уникални бронирани коли Dartz идва с ново предложение, този път за първия си "шпионски автомобил". Prombron Black Shark е готов за битка брониран SUV, развит върху платформата на Mercedes AMG GL. Мощността на мотора е 1500 к.с., купето е кевларено-титаново, осигуряващо защита от клас B7 и може би колата ще продължи филмовата кариера на предходниците си "играли" във филми като Диктаторът и Ноемврийският мъж. Новият автомобил за супер-шпиони, естествено, предлага изстудено шампанско и овлажнител за пури под защитения срещу снайперисти покрив.

Black Shark демонстрира иделогията на Dartz, изискваща изпъкване от вълната нови луксозни SUV модели, идваща с новите предложения на Bentley и Lamborghini. Тя е интеграция на идеи като "немска инжинерна прецизност", "съветска военна мощ" и "руска имперска разкош". От Dartz направо отричат плебейското определение SUV - "За нашите клиенти то деградира колата ни до категорията на селските пикапи и търговските коли за зареждане на молове" - обяснява основателят и собственик на Dartz Леонард Янкелович - "Луксозните автомобили предлагани от корпорациите-собственици на премиум марки, напомпани със стероиди са твърде далеч от ценностите на нашата марка и продуктите, които предлагаме на клиентите си. Нашите клиенти вече имат подобни суперколи, лимузини, но нашият продукт е над тях взимайки всичко възможно най-добро от техните предложения."




Немската инжинерна прецизност в Black Shark идва от двойнотурбо, V8 мотора Mercedes GL63 AMG или от опционалния AMG битурбо V12. Но стандартната им мощност не е достатъчна за идеологията на Dartz и компанията тунингова допълнително двигателя до статосферното ниво от 1500 к.с. - повече от два пъти нагоре в сравнение със стандартните 600 к.с. на двигателя V12 предлаган с автомобилите AMG.

Топикът на понятието "съветска военна мощ" в колата е уникалното кевларено-титаново купе с острите му ръбове с оборудване за откриване на скрити експлозиви. Влизането в автомобила става с пръстов отпечатък или сканиране на ретината, а дръжките тип "антипапараци" удрят през пръстите нахалните им ръчички, а електромагнитните стъкла крият вътрешноста от обективите им. Специална светлинна и звукова система помага за разпръсване на любопитната тълпа около колата.

Екстрата V2+ mobile позволява на соственика винаги да знае къде се намира колата му, да ползва топ-навигация и дори дистанционно управление, а обозначенията "V8 biturbo V2” и "V12 biturbo V2" означават не допълнителна двойка цилиндри, а два супер-скъпи луксозни смартфона Vertu в купето. Те са облицовани със същата кожа като интериора на автомобила и предплатена програма Vertu Concierge за 24-часово обслужване, запазване на хотел и самолетни билети с приоритет, допуск до сбирки, влизането в които не може да се купи с пари или пък намиране на перфектен подарък.

Що се отнася до кожата, този път от Dartz не са използвали фамозната от китов пенис, с която толкова раздразниха най-яростната му защитничка Памела Андерсън. Този път пострадавши са алигатори, крокодили, питони, щрауси, акули, агнета и скатове. Инфотеймънт системата обединява PS4 и Xbox One, предлага звука на Bang & Olufsen свързаност LTE.

Dartz предвиждат напрамвата на 10 Prombron Black Sharks с пет специални "издания" за Китай и пет за останалия свят. Цената се определя като 6Z – шест нули. Тя не е спряла вече първият собственик, поръчал автомобила си боядисан в Tiffany синьо и инкрустиран с кристали Swarovski. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024