Анчелоти: "Лудогорец" отново показа, че има характер и сила

Анчелоти не е изненада от добрата игра на "Лудогорец"

© LAP.bg

Анчелоти не е изненада от добрата игра на "Лудогорец"

Старши треньорът на "Реал" (Мадрид) Карло Анчелоти заяви, че не е изненадан от добрата игра на "Лудогорец" в двубоя помежду им на Националния стадион "Васил Левски".


Европейския шампион спечели след обрат от 0:1 до 2:1, а според италианския специалист мачът е бил много тежък за неговия отбор. 


Белите все пак записаха втори пореден успех и остават начело в група В на Шампионската лига с максимален актив от шест точки и голова разлика 7:2. 




"За нас беше много тежък мач. "Лудогорец" показа, както и на "Анфийлд", че играе с много бързина и агресия. Определено беше трудно, защото попаднахме в лоша ситуация - получихме ранен гол и трябваше да обръщаме резултата. Като цяло съм доволен. Резултатът е добър за нас", заяви Анчелоти. 


"Не сме изненадани от добрата игра на "Лудогорец". Показаха същия характер и сила, които видяхме и срещу "Ливърпул", добави италианският треньор. 


Анчелоти изрази притеснение, че в пореден мач неговият отбор е допуснал гол от статично положение. "Срещу "Атлетико", срещу "Реал сосиедад", сега отново. Няколко пъти говорихме, че топката трябва да се посреща на първа греда, а не да се оставя. Ще продължим да работим в тази насока."


"Някои играчи като Тони Кроос, Карим Бензема и Хамес Родригес се нуждаеха от почивка и затова започнаха мача от пейката. Освен това така дадохме шанс за Иско и Ияраменди, за които толкова говорим, че не играят, да се докажат. Опитахме да изпробваме и някои нови начини за изнасяне на топката, които се получиха", коментира треньорът на "Реал". 


Анчелоти заяви още, че е имало доста съдийски решения и в двете посоки, които могат да се коментират, но като цяло според него реферът Крейг Томсън се е справил добре. 


Всичко, което трябва да знаете за: