Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2014 21:22 - Гласът за РБ е глас срещу българщината в Македония.
Автор: drugi Категория: Политика   
Прочетен: 1940 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 01.10.2014 22:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЕДИН ОТ РЕФОРМАТОРСКИТЕ ПЪРВЕНЦИ ПОДКРЕПИ КОМИНТЕРНОВСКОТО ОТРОЧЕ "ОМО ИЛИНДЕН" Имам някои приятели, които са много начетени и интелигентни. Те са привърженици на РБ. Тяхно свещенно право, което аз уважавам. Интересното е, че част от тези хора полагат настойчиви усилия да ме убедят, че ако съм наистина интелигентен, то на всяка цена трябва да гласувам за Реформаторския блок.
Ами ... не мога, приятели. Не мога да се пречупя да извърша такова предателство към собствените си възгледи, както не мога да гласувам и за БСП и ДПС.

Знаете, че съм градивен български националист. Знаете, че милея за всички българи, включително за тези извън България. И че ми е болно за страданията, които много достойни българи са търпели, защото не са се отказали от българщината.
През 1934 година под угодническите погледи на националните предатели Георги Димитров и Димитър Влахов, Коминтернът (комунистическият интернационал) буквално създава македонската нация. Съвсем не е пресилено да се каже, че това е единствената "нация" под слънцето, която знае годината на раждането си.
Допреди резолюцията на Коминтерна, а и доста след нея никой, никога не си е помислял, че в Македония хората не са българи, а някаква друга националност. Първата такава идея е създадена от сръбският шовинист Стоян Новакович, който измисля македонизма за целите на сръбската империалистическа политика. А Коминтернът чисто и просто дарява Сърбия с мчетаното.
След 09.09.1944 БКП върши най-големия си грях, като наислствено налага македонското самосъзнание у жителите в Пиринска Македония. Извращенията и издевателствата над тези, които отказват да припознаят комунистиеската приумица са ужасни. Хиляди са репресирани, вкл. и невероятният български писател Димитър Талев, роден в гр. Прилеп.
След падането на Берлинската стена, гаврата с паметта и страданията на репресираните българи в Пиринска Македния се развихри с изтънчената жестокост, наречена ОМО Илинден. Тази отвратителщина всъщност се явява наследник на коминтерновските палачи. И всеки, който твърди, че ОМО Илинден са в правото си, реално се гаври с паметта и костиоте на невинно избитите.
Е, адвокат Йонко Грозев е човекът, който защитава ОМО Илинден пред съда и който помогна тази посткомунистическа сърбофилщнина да осъди България в Страсбург
Аз съм адвокат. И от професионална гледна точка го разбирам - понякога се случва да защитаваш грешни каузи. Но ... това, че си "продал" съвестта си и си се обрекъл на лъжата няма как да бъде квалифицирано като достойнство. 

Полтиците твърдят, че искат да управляват България, защото я обичат.
Е, кажете ми, приятели-реформатори, как да тълкувам професионалното поведние на Йонко Грозев по ОМОвския въпрос?
Мога ли да вярвам, че той го прави, защото обича България и защото иска да ѝ помогне?

А и как да повярвам, че един човек е десен и антикомунист, когато толквоа успешно е защитавал отрочето на комунистическата репресия?

КАК и С КАКВИ ОЧИ ДА ГО НАПРАВЯ?

И как и с какви очи Вие, които знаете за обичта ми към българщината, ме карате да подкрепям полтическа структура, която държи такива хора толкова високо в управлението си?

За мен присъствието на Йонко Грозев на толкова високо равнище в РБ ясно показва какво е отношението на тази формация към българщината в Македония и, ако уважавам себе си, аз мога да направя само едно нещо: Да гласувам против тях.

Интересно е да се отбележи, че човекът, който пламенно защитава българщината в Македония е именно от тази партия, по която "реформаторските" вожодве плюят най-много.
Високата позиция на д-р Андрей Ковачев в ГЕРБ показва уважение на
партията към него и към каузите, за които той се бори. При РБ е точно обратното!  

А, не бива да забравяме и, че професионалното поприще на Йонко Грозев, го е поставяло и в услуга на други политически партии...



 



Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Гласът за РБ е глас за
02.10.2014 16:45
БСП!
цитирай
2. kostadin - Какво е това РБ- роби български ли?
02.10.2014 17:37
Какво е това РБ- роби български ли?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2093338
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол