Светослав Дяков: Не заслужавахме да загубим (видео)

Дяков заяви, че много повече съжалява за мача с "Реал", отколкото за този с "Ливърпул"

© LAP.bg

Дяков заяви, че много повече съжалява за мача с "Реал", отколкото за този с "Ливърпул"

Капитанът на "Лудогорец" Светослав Дяков заяви, че отборът не е заслужавал да загуби срещу "Реал" (Мадрид). 


Българският шампион изигра втори пореден много силен мач в Шампионската лига, но както и срещу "Ливърпул" допусна поражение с 1:2. 


Срещу носителя на трофея и рекордьор по титли "Лудогорец" се представи още по-добре и поведе в резултата в седмата минута, но допусна обрат след голове на Кристиано Роналдо от спорна дузпа и на Карим Бензема в 77-ата минута. 




"Страшно много съжалявам. Страшно много ме яд. Много повече, отколкото за мача срещу "Ливърпул". Доволен съм от това, което показахме. Играхме срещу феноменален отбор, срещу страхотни футболисти. "Реал" е най-добрият отбор в света", заяви Дяков пред bTV.


"Не заслужавахме този резултат. Разочарован съм, защото се противопоставихме на един невероятен отбор. Може и да е имало подценяване, но се видя, че който ни подцени ще има проблеми", добави полузащитникът. 


"Играхме смело, доколкото ни позволи съперникът. Доста често се затваряхме, но все пак това е "Реал" (Мадрид). И ние имахме добри положения, но шансът не ни позволи да вкараме втори гол. Радвам се, че премерихме сили срещу играчи от такова ниво", каза още българският национал. 


Дяков изрази благодарности към публиката на Националния стадион "Васил Левски" и я определи като невероятна. "Призовавам ги да ни подкрепят така във всеки един мач, както и в предстоящия мач на националния отбор срещу Хърватия, защото когато има много хора на трибуните, това ни дава крила."


"Нашите мисли сега са насочват към мача със "Славия" за първенството. За мача с "Базел" - ще бъде много трудно, но ще се опитаме да спечелим", завърши капитанът на "Лудогорец". 


Източник: БГНЕС

Всичко, което трябва да знаете за: