Владислав Стоянов: Бяхме равностойни на най-добрия отбор в света (видео)

Стоянов е уверен, че "Лудогорец" ще печели точки в Шампионската лига

© LAP.bg

Стоянов е уверен, че "Лудогорец" ще печели точки в Шампионската лига

Вратарят на "Лудогорец" Владислав Стоянов заяви, че има горчивина от изпуснатата точка при домакинството на европейския шампион "Реал" (Мадрид), но не трябва да има съжаление от загубата с 1:2. 


Според него най-важното нещо е, че българският шампион отново е показал, че може да играе равностойно срещу най-добрите отбори в света. 


"Не съжалявам за нищо, защото все пак това е "Реал" (Мадрид). Видяхте, че те бяха по-добрият отбор. Ние вкарахме ранен гол, имахме още положения. Може би им малко горчивина, че не взехме точка, защото можехме да го направим", заяви Стоянов пред bTV.




Българският национал спаси дузпа на Кристиано Роналдо в началото на мача и имаше още няколко отлични намеси. 


"Най-важното е, че всички видяха, че можем да играем като равен с равен срещу такъв голям отбор, може би най-добрият в света. След мача Икер Касияс ми каза, че ние сме много добър отбор и ни пожела успех занапред", каза още Стоянов. 


Вратарят отказа да коментира съдийството на Крейг Томсън и спорната дузпа, от която Роналдо изравни резултата в 25-ата минута. 


Стоянов изрази оптимизъм, че "Лудогорец" ще печели точки в Шампионската лига. "Ако срещу "Базел" се представим както в досегашните два мача, ще имаме шанс за победа. Мисля, че те са на нашето ниво. Ще носим още точки за българския футбол", завърши той. 


Източник: БГНЕС

Всичко, което трябва да знаете за: