Дерменджиев: Играхме футбол и има за какво да съжаляваме (видео)

Дерменджиев заяви, че отборът му отново е показал, че може да играе добър футбол срещу най-големите отбори

© LAP.bg

Дерменджиев заяви, че отборът му отново е показал, че може да играе добър футбол срещу най-големите отбори

Старши треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев изрази съжаление, че отборът му не е успял да спечели точка след страхотното представяне срещу европейския шампион "Реал" (Мадрид) във втория си мач от Шампионската лига. 


По думите му българският първенец във втори пореден двубой е показал, че може да играе качествен футбол срещу най-големите отбори в света. 


"Има за какво да съжаляваме. Играхме абсолютно спокойно и уверено. Каквото и подценяване да е имало от "Реал", днес се игра футбол. Изиграхме един много добър мач срещу най-добрия отбор в света. "Реал" е галактически отбор. За съжаление отново малко не ни достигна", заяви Дерменджиев пред bTV. 




"Говорихме много с футболистите, че трябва да бъдат спокойни, да дадат максимума от себе си и те го направиха. Момчетата не се притесняват, което е похвално. Играят добър футбол, открит футбол. Срещу тях са невероятни звезди, но виждате как се представят. Получи се много добър мач. Резултатът можеше и да е по-добър за нас", допълни той. 


Както винаги треньорът на "Лудогорец" отказа да коментира решенията на съдиите. "Нека не говорим за съдиите. Мен ме интересува как играе отборът."


Дерменджиев изказа и благодарности към публиката на Националния стадион "Васил Левски". "Искам да благодаря на тази интелигентна публика. Това са хора, дошли от цяла България. Нямаше псувни, нямаше ругатни, нямаше излишни ексцесии. Тази публика заслужава и един по-добър стадион и вярвам, че скоро ще има такъв", завърши той. 

Източник: БГНЕС

Всичко, което трябва да знаете за: