Lasurit eshop

Новата наградна игра на Шел - непрофесионализъм или поредната измама?

Новата наградна игра на Шел - непрофесионализъм или поредната измама?

Новата наградна игра на Шел - непрофесионализъм или поредната измама?

Реклама Skoda Monte Carlo
инж. Иля Селиктар

Днес заредих на бензиностанцията на Шел на околовръстното между Симеоново и Драгалевци и едно много учтиво момиче ми предложи талон от новата наградна игра на голямата наша верига бензиностанции заради зареденото гориво.

Взех талончето и може би за пръв път в живота си спечелих нещо - два чизбургера в МакДоналдс само за 1,99 вместо за 3,98 лв. Ура! Може и да ги взема някой ден за внука. Момичето обаче ме открехна, че има и още шансове със същото талонче за по-големи награди, ако се регистрирам със SMS на телефон /предполагам платен/ 1907* с кода на талончето.

Още един път ура?! Да, ама не, както казва колегата Петко Бочаров. Опитах се веднъж, втори път всеки път получавайки известието - Not delivered /недоставен/. Понеже съм си упорит продължих още няколко пъти и чак на осмия се досетих, че има нещо гнило - или навъртам в някое джобче сумичка /не казвам, че е на ШЕЛ/ защото това е сериозна и уважавана компания, която едва ли би се заиграла толкова на дребно/, или пък има нещо недоизпипано и непрофесионално в подготовката и изпълнението на играта.

Но дори и да е последното, този непрофесионализъм и честно да си кажа подигравка с клиента, както го почуствах лично, никак не приляга на компания като ШЕЛ България!

Просто повече едва ли ще заредя там, освен при крайна нужда и едва ли ще участвам в игри-залъгалки! Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии