New Dacia Duster

Новата Skoda Fabia вече и комби

Новата Skoda Fabia вече и комби

Новата Skoda Fabia вече и комби

Реклама Honda ZR-V
По пътищата вече вървят тестовете на новата Skoda Fabia във вариант комби съобщава порталът worldcarfans. В третото си поколение вариантът Combi ще стане още по-вместително и практично. Хечбек вариантът е вече почти напълно разкрит и това прави появата на комби-варианта не чак толкова голяма загадка. Но все пак задната му част предизвиква истински интерес по отношение именно на повишената си практичност и тук въпросът е с колко?

Известно е че новият хечбек е малко по-къс от предишния, но комбито изглежда бая по-дълго. Може да се окаже, че това е оптична илюзия, наложена от по-тънките задни стойки на покрива и порасналите близки до тях най-задни странични прозорци. Багажникът ще нарасне с поне 15 литра /сега е 505/. Подобрен органайзър, нови практични решения в духа Simply Clever и разширена светла част на зданата врата са допълнителни аргументи за повишената практичност на автомобила.

Под капака на колата едва ли ще има съкращаване на гамата. Комбито ще има същият трицилиндров мотор 1.0 MPI (60/75 к.с.), четирицилиндровият турбо 1.2 TSI (до 110 к.с.) и новия трицилиндров турбодизел 1.4 л с мощности 75, 90 и 105 к.с. За колата ще са достъпни още механична и роботизирана 7-степенна DSG кутии, предаването ще си остане отпред.

Може би новата Skoda Fabia Combi ще дебютира успоредно с хечбека през октомври на автосалона в Париж, но може би ще бъде отложена за автосалона в Женева през следващата пролет. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили Opel Seat

Opel разкрива зашеметяващото следващо поколение Grandland SUV

Апр 25, 2024