Мъж уби три деца в училище в Китай

Нападнал ги с нож
1 сеп 2014 20:11,
8
Мъж уби три деца в училище в Китай
Снимка: Reuters

Мъж намушка с нож ученици и учители в начално училище в Китай, като уби три деца и рани други шестима души, след което скочи от четвъртия етаж на сградата и загина, съобщи Асошиейтед прес, като се позова на властите.

Сред пострадалите при нападението, извършено в централната провинция Хубей в първия учебен ден след лятната ваканция, имало пет деца и един учител.

Двама ученици били приети в болница с тежки наранявания.

След нападението 40-годишният извършител, за когото има информация, че е бил родител, скочил от прозорец на четвъртия етаж на сградата и умрял.

По случая се води разследване.

Това е поредното подобно нападение в Китай, където има редица случаи на атаки срещу училища и детски градини. Извършителите често са определяни като психично болни или ядосани на обществото, отбелязва Асошиейтед прес.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1Какъв комунизъм, там има такъв зверски капитализъм и експлоатация и социално неравенство. Държавата е авторитарна, не комунистическа.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 2"в сравнение с бившия соцлагер, най-богатите капиталистически страни като че ли са малко по-близо до онова справедливо общество, което обещават комунистите." - Ми не, не са. Особено ако говорим за САЩ.
3
0
 
3
 
! Отговори
ГОСПОД ЩЕ ГО НАКАЖЕ преди 9 години
Колкото и да си ядосан на обществото това са деца бе баси *** мръсен. Аз ми е жал като гледам някои да удари на такива деца шамар и ми идва да го заритам какво остава за тоя касапин мръсен. Като не ти се живее си тегли ножа на себе си защо скачаш първо на децата баси ненормалника пропаднал. Дано гори в Ада тая смрад долна. Поколенията му ще плащат за неговите грехове ама тъпака не го знае и си мисли че като скочи и се спасява от панделата и готово. Не става толкова лесно. Плаща си се всичко.
2
3
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
А бе ти се шегуваш,ама като погледнеш трезво на нещата, в сравнение с бившия соцлагер, най-богатите капиталистически страни като че ли са малко по-близо до онова справедливо общество, което обещават комунистите.Не че там всичко е уредено по най-справедливия начин, но от всеки, назначен на работа, работодателят гледа да получи колкото може по-качествено свършена работа - според способностите на трудещия се. На всеки, който няма работа, дават социални помощи, които са съобразени с потребностите му
1
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При комунизма човек за човека е вълк.