New Dacia Duster

Great Wall Steed 5 участва в маратона до Черни връх

Great Wall Steed 5 участва в маратона до Черни връх

Great Wall Steed 5 участва в маратона до Черни връх

Реклама Honda ZR-V
Източник: www.greatwall.bg

Great Wall Steed 5 се включи в скоростното изкачване на Черни връх, организирано от сдружение „Маратон“

Над 300 души участваха в скоростното изкачване на Черни връх на 31 август, организирано от сдружение „Маратон“. В помощ на маратонците се включи и многофункционалният пикап Great Wall Steed 5, който се погрижи за транспортирането на багажа на състезателите до върха и снабдяването на контролните пунктове по трасето.

Победител във „Витоша Рън“ стана шампионът по планинско бягане Шабан Мустафа, който премина през 19-километровото трасе от центъра на София до Черни връх за 1 час 42 минути и 52 секунди. Състезателят държи и рекорда за най-бързо изкачване на върха – през 2011 г. Шабан Мустафа изкачи Черни връх за 1 час 37 минути и 21 секунди.

„Витоша Рън“ се провежда за седма поредна година – винаги в последната неделя на август, когато по традиция отбелязваме годишнината от първото организирано изкачване на Черни връх, осъществено по идея на писателя Алеко Константинов през 1895 г.

Високопроходимият Steed 5 се произвежда в завода на „Литекс Моторс“ край Ловеч, а благодарение на надеждността и функционалността си, е сред най-предпочитаните в своя клас. Автомобилът се предлага с богато базово оборудване на атрактивна цена, с 5 години гаранция и възможност за данъчен кредит. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии